• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

11:46

MATORA SAZNALA SVE O SANJINOJ TRUDNOĆI! Zadrugarka ZAJECALA - nije mogla da se SMIRI! Poručila je SAMO JEDNO! (VIDEO)

Rijaliti

MATORA SAZNALA SVE O SANJINOJ TRUDNOĆI! Zadrugarka ZAJECALA - nije mogla da se SMIRI! Poručila je SAMO JEDNO! (VIDEO)

Podeli vest

Teško joj je palo!

Sanja Stanković pre nekoliko dana napravila je pravu pometnju u javnosti, kada je objavila da je trudna sa novim partnerom, da bi potom rekla da je čitavu priču izmislila. Sada je za sve ovo saznala i njena doskorašnja partnerka Jovana Tomić Matora, koja se nalazi u rijalitiju "Zadruga 3".

 

 

Sanja je nedavno raskinula vezu sa Matorom, da bi potom objavila da ima novog dečka i da sa njim čeka bebu. Međutim, samo nekoliko sati nakon objave o trudnoći, Sanja je navela da to nije istina i da se zapravo šalila.

ĆUTI K**VO, J*BU TE U TUĐIM KREVETIMA! Isplivala ŠOK PREPISKA Dragane Mitar i SINIŠINE LJUBAVNICE! Bila je OKRUTNA!

 

''SAMO SAM PRIJATELJ! KAKO OŽENJEN MOŽE DA BUDE DEČKO?!'' Uhvaćen u LAŽI - Evo šta su pričali Edo i Zilha na putu do Zadruge 3!
 

 

U "Zadruzi" je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara", Matora najpre upitana da odgovori kako bi reagovala kada bi Sanja ostala u drugom stanju.

- Da li bi podržala Sanju da je trudna i šta bi ti tom detetu bila? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink printscreen

- Naravno, to je njena najveća želja, i ja bih volela da se ostvarim kao majka. Ako je istina, želim joj puno sreće i čestitam joj - odgovorila je Matora, koja je jedva zadržavala suze.

Voditelji su joj zatim saopštili da je Sanja prvo izjavila da je trudna, a potom to demantovala, a Matora se začudila i rekla da je to čudi, jer, kako kaže, Sanja ne bi izmišljala takve stvari.

Međutim, Matoroj je ovo veoma teško palo, pa je nakon toga otišla u spavaću sobu, gde je plakala.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Мушкарци не плачу, па је "Матора" овим показала шта је заиста, ма колико то желела да избегне.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija