• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

15:07

STIGLO VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari će morati da odrade ZADATAK! Odmah su prekinuli VOĐU i poručili OVO! (VIDEO)

Rijaliti

STIGLO VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari će morati da odrade ZADATAK! Odmah su prekinuli VOĐU i poručili OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo nisu očekivali!

Nakon zvuka zvona zadrugari su se okupili kako bi im vođa pročitao saopštenje Velikog šefa.

"PIJAN JE PRETUKAO DEVOJKU, BIO JE PRIVOĐEN..." Oglasila se Tarina majka - ŽESTOKO OPLELA po Mateji i njegovoj PORODICI!

Foto: TV Pink printscreen

- Mićo, hoću ja nešto da kažem. Želim da čestitam mom tati Radici iz Čente rođendan. Tata, srećan rođendan - rekao je Branislav Radonić Brendon, a Mima Živković se pridružila čestitkama jer je i njenom ocu danas rođendan, te prekinuli Miću koji je ovonedeljni gazda i iskoristili priliku da čestitaju rođendan svojoj porodici.

NAŠLA JE KRVAVU BEBU PROBODENU NOŽEVIMA! Luna NE MOŽE DA DODJE SEBI nakon JEZIVOG PRIZORA! (FOTO)

 

- Dragi zadrugari, dobili ste paketić koji na početku igre stoji kod vođe. Vođa će dobaciti nekom zadrugaru i dobacujete se sve dok traje muzika, a kad se zaustavi, onda čete odmotati jedan sloj i odraditi zadatak koji piše na tom papiru - pisalo je u pismu koje je pročitao Lepi Mića.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija