• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

23:33

SVE ISPLANIRAO?! Evo dokaza da je Marko znao TAČAN DATUM KADA ĆE RASKINUTI SA LUNOM - Đoganijeva DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Rijaliti

SVE ISPLANIRAO?! Evo dokaza da je Marko znao TAČAN DATUM KADA ĆE RASKINUTI SA LUNOM - Đoganijeva DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

Marko Miljković je pre dva dana defintivno raskinuo sa Lunom Đogani zbog laži o njenom odnosu sa Nenadom Sinđelićem Gastozom. Poznato je da Miljković voli da nagoveštava šta će kada uraditi, pa je tako najavljivao vezu sa Lunom prošle godine za Novu godinu, pa se to desilo 14. januara.

UVALILA SE U PROBLEME! Soraja Vučelić priznala šta je PRAVI RAZLOG zbog kojeg je ZAVRŠILA U POLICIJI - HAOS!

Foto: TV Pink printscreen

Sada je isplivao snimak gde je zadrugar još na početku godine govorio o prekidu veze. Naime, tokom jedne večeri u februaru za crnim stolom Marija Kulić je iznela svoju viziju na koji način će teći Markova veza sa Lunom, uz isticanje da je sve unapred dogovoreno i isplanirano.

SUBOTIĆKA SE VRATILA NA STARO! Uzela je kameru u ruke i SNIMILA ovo, MNOGI SU SE IZNENADILI! (FOTO)

- Biće on sa Lunom još jedno dva-tri meseca, pa će tamo negde pred kraj aprila da raskine sa njom i da se smuva sa Ivom - istakla je Kulićeva, na šta je njena ćerka poručila: "Lepo si rekao da ćete raskinuti 28. aprila".

- Miljana, drži se tog datuma. Upiši u tefter 28. april - dodao je Marko tada.

Foto: printscreen instagram

U snimku pogledajte kako je sve to izgledalo. 

 

blob:https://www.facebook.com/2f2d9dd2-feb1-413b-b9b8-b39ce856ea54

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 3 godine

Nidje veze! Šta, isplanirao čovek da će Lunu navući kod Gastoza, a da će je mama odrukati? I eto, tako isplanirao, pa otkrio Miljani i Tari! Pranje gospoja Atijas i njene ćerke je atak na mozak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija