• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

04.05.2020

18:09

LUNA PRETERALA SA LAŽIMA! Kod Gastoza sa njom je bio i ON - SVE JE ISPRIČAO, optužio Đoganijevu da je IZMISLILA DRUGARICU JELENU?!

Rijaliti

LUNA PRETERALA SA LAŽIMA! Kod Gastoza sa njom je bio i ON - SVE JE ISPRIČAO, optužio Đoganijevu da je IZMISLILA DRUGARICU JELENU?!

Podeli vest

Šok!

Luna Đogani je prošla kroz pakao kada je slagala Marka Miljkovića da se nije videla sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, te nakon priznanja da je slagala sve, prozvala mnoge ljude da se oglase, kako bi dokazala da je u pravu. Kako je Marko raskinuo sa njom, jer smatra da još uvek laže i ne može da joj pređe preko laži, tako isplivavaju istine o toj noći.

A danas je Stefan Šebez priznao sve ono o čemu se pričalo u Beloj kući, a da se tiče te večeri kada je Luna bila kod Gastoza:

Foto: Printscreen You Tube

- Mi smo imali na Vatsapu grupu, to su glasovne poruke objavljene iz naše grupe, to nije bio nikakav poziv - počinje Stefan, pominjući glasovnu poruku, koja je objavljena, a koja govori da je Šebez išao po Lunu da zajedno idu kod Gastoza. Znači da je Luna bila u grupi na Vatsap gde su se svi oni dogovarali gde će da se vide. Kada smo ga pitali da li je Jelena bila sa njima rekao je kroz smeh:

- Ma kakva Jelena, nema Jelene to veče uopšte. Ja verujem da ona postoji, da je to neka njena drugarica sa kojom je ona htela da izvadi priču, ali ona nije bila tu ono veče - kaže nam Stefan i nastavlja, kako je sve bilo tog 14, kada su se Marko i Luna pomirili:

Foto: Printscreen/TV happy

- Ja sam pokupio nju u "A bloku", na Novom Beogradu, gde živi i krenuli smo ka Zemunu, ka Galetu. Stali smo ispred "Šop end go" prodavnice, da kupimo neke grickalice, piće, sve što ide uz bleju, i popeli se gore. Posle je došao i Đekson, i ništa blejali smo, zezali se. - kaže Šebez i dodaje da je Luna tog dana bila tužna jer je odvela svog psa Loli na operaciju, pa su hteli da je malo razvesele:

Foto: printscreen instagram

- Ona je tog dana odvela svog psa na operaciju, i hajde kao da blejimo svi, da se ona malo iskulira. Mi smo blejali i pre toga, kada ona nije bila sa Markom, oni tada nešto oko mesec dana nisu bili zajedno. Kada smo blejali u stanu, javio joj se Marko i ona je bila u fazonu "Dal' da mu odgovorim, dal' ne?" nije znala šta da radi, istripovala se, izgubljena je bila, ali niko se tu ništa nije mešao, posle 15-20 minuta mu je odgovorila, i kao "Idem da se vidim sa Markom, da se ispričamo i vratiću se". Ta priča da je ostavila ključeve mi ne pije vodu, uzmeš ključeve i odeš sa svojim dečkom. Otišla je, možda je bila odsutna sat-dva, oni su pričali, gde su već bili ne znam. Ona mu je poslala lokaciju i on je tu došao. - kaže Stefan i dodaje da on zna Marka od ranije iz viđenja, te da su bili u okej odnosima, obzirom da se Marko družio i radio sa Manuelom Stojanovićem u prošlosti:

- Ona se vratila i popela se gore, mi smo blejali još nekih sat, sat i po, nije uopšte bila priča izletela oparena, ništa od toga, posle sam je ja odvezao kući, Đeksona i nju, i ja svojoj kući. Nema nikakve Jelene to veče. Pogubila se u tim lažima, ja svakako ne bih ništa ni pričao, da ona nije javno nabrojala naša imena i još i vređala. Pominjala nas je u lošem kontekstu, i za vreme mog rođendana bila je pozvala kao gost, niko je nije uvlačio ni u kakvo društvo. Htela je da vadi sebe, ali glupo je da ti vređaš nekoga sa kim si blejala i Galeta i nas. - kaže Stefan, te dodaje da mu je drago da su ustali Mlađa Jovanović i Jovana Tomić Matora u odbranu, jer su oni pravi drugari i odreagovali su na prozivke protiv Stefana i Gastoza.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija