• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

10:47

(VIDEO) ANABELA OTKRILA SVE O GAGIJEVOM ŽIVOTU, POSLUZI, 5 ŽENA I PROHTEVIMA! Ovo su KRILI godinama!

Rijaliti

(VIDEO) ANABELA OTKRILA SVE O GAGIJEVOM ŽIVOTU, POSLUZI, 5 ŽENA I PROHTEVIMA! Ovo su KRILI godinama!

Podeli vest

U "Zadruzi" se za stolom sinoć pričalo o Ermininoj izjavi kako je Gagi Đogani "nesposobnjaković" i osoba o kojoj stalno neko mora da brine, pa je ona koja je jedina imala puno pravo da da svoj komentar na to bila njegova bivša žena Anabela Atijas

Anabela je, kako je rekla otkrila svoju istinu i priznala da Gagi nikako nije za kućne poslove, ali da je umeo da se snalazi.

- Da li ti dok si bila sa Gagijem u braku, da li je bio sposoban da radi kućne poslove i da brine o sebi i drugima? - pitala je Anabelu Matora, koja je bila sudija za stolom.

(VIDEO) LUNA OČAJNA, PA SE OBRATILA CECI RAŽNATOVIĆ! Evo šta joj je PORUČILA

(VIDEO) SKANDAL! MARKO ZAVRŠIO SA JELENOM U KUPATILU, a Luna odmah URADILA OVO!

- Sad ti je momenat da kažeš pravu istinu - dobacio joj je Gagi.

- Ja ću da kažem moju istinu. Gagi je bio snalažljiv u stvarima koje su se ticale posla kojim se bavio, ali u kući nikako. To je odmalena navikao. Nije imao poslugu, ali imao je pet sestara, u njihovoj kući su devojke i sestre radile, bile su jako vredne. Mislim da je to najčistija kuća koju sam ja u životu videla. Ja sam dosta naučila u toj kući, ali kad smo se preselili u svoj stan nametnuto mi je da to održim, da bude sve potaman, on je bio muško, ja sam kuvala svaki dan...

-  On je ipak voleo da ode kod svoje mame da jede svaki dan, jer moja hrana nije bila dovoljno ukusna, ipak ja to ne znam da napravim kao njegova mama i sestre. Ne daj Bože da mu ponudiš hranu od juče...i onda imam malo traume zbog toga - priznala je Anabela.

- U drugom braku uopšte nisam kuvala. Hvala Bogu, Andrej zna da kuva i voli to, pa sam bila pošteđena. Gagi nije hteo ni sijalicu da zavrne, ali se snalazio, dovede dva drugara i kaže "doveo sam ti pomoć, ja sad odoh"... - dodala je.

- On odmalena ima to urođeno, naljuti se kao malo dete kad mu se ne pridaje pažnja. Gagi ima generalno taj osećaj da svi moraju da titraju oko njega, generalno je razmažen, razmazili su ga u kući, mi smo to svi prihvatili. Nije on nesposoban, nego razmažen. Postoje situacije kad mora, zna, ali jednostavno je razmažen i ne voli to da radi - zaključila je Anabela, a više detalja pronaći ćete u videu.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija