• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

19:30

OVAKO IZGLEDA DOM VELIKOG ŠEFA! Mitrović pokazao u kakvom LUKSUZU ŽIVI - jedan detalj će vam ODMAH PRIVUĆI PAŽNJU! (FOTO)

Rijaliti

OVAKO IZGLEDA DOM VELIKOG ŠEFA! Mitrović pokazao u kakvom LUKSUZU ŽIVI - jedan detalj će vam ODMAH PRIVUĆI PAŽNJU! (FOTO)

Podeli vest

Sve je u tonu i po poslednjoj modi!

Direktor RTV Pinka, Željko Mitrović, pokazao je unutrašnjost svog luksuznog doma.

BEŽI IZ ZADRUGE! Razvalio krov i PRESKOČIO OGRADU! ŠOOOK - krenuo pravo na KAPIJU, niko ga NIJE ZAUSTAVIO (VIDEO)

Po slikama koje je objavio na društvenoj mreži Instagram, možemo videti da je sve u tonu - dominiraju belo-sivo-crne nijanse.

Foto: instagram/zeljkomitrovic

Ipak, ono što najviše privlači pažnju jesu ekrani. Pored velikog televizora, Mitrović na zidu ima čak pet ekrana u jednom redu, dok ih ispod njih ima još!

Pretpostavljamo da tako prati šta se dešava na svim programima i lajv strimovima njegove televizije.

MARKO PROVOCIRA LUNU! Ona smesta napustila slavu, OTIŠLA U SUZAMA - Proklinjem dan kad sam se RODILA! (VIDEO)

Dnevni boravak krasi dosta cveća, koji su takođe u tonu, kao i sve u njegovom sobi koju je pokazao.

Kako to izgleda, možete pogledati u galeriji ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arhitekta

pre 3 godine

Žeks,druže,ako je ovo ovako,razoćaran sam. Kafa i ručak samo,bez honorara da ti preuredim. Sve crno-belo. Crno u stanu,aman čoveče. Zamračeno, bez svetla, stiče se utisak zagušenosti prostora,a ima mesta,vidim velika prostorija.Preteške zavese čudnih boja. Nekako veštački,kao na posteru. Gde je sunce,umirujući tonovi,vazduh?Deo za sebe,tj.tebe.?Za goste? Previše tv monitora, sve u jedan deo nabijeno,nema razdvojenosti privatnog(sofa,ležaljka,fotelja,cveće)i onog("javnog")što dolazi spolja,što nije deo kuće. Kuce su super. Ostalo je moglo mnoogo bolje s obzirom na lovu i reputaciju koju imaš.

englezii

pre 3 godine

Nije mi jasno kome smeta uksuz kod g Mitrovica ! Meni ne ! On je sve stekao radeci a to moze da smeta samo onome ko nije spreman da radeci i placajuci baveze drzavi i stice sebi za boji zivot ! Samo napred G Mitrovicu i da vas bog sto vise da !

Nick

pre 3 godine

Ma pušite..... Ko je on da mi gledamo i komentarišemo njegov životni prostor?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija