• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

07.05.2020

12:48

MUČNO MI JE TO DA GLEDAM! Rada opet opelela o Đoganijima - Ne shvatam Anabelu! Pomenula i LUNU, Marka i njene NASTUPE!

Rijaliti

MUČNO MI JE TO DA GLEDAM! Rada opet opelela o Đoganijima - Ne shvatam Anabelu! Pomenula i LUNU, Marka i njene NASTUPE!

Podeli vest

Ovog puta je pažljivije birala reči

Radmila Manojlović je komentarislala Anabelu Atijas i odnos koji ima sa ćerkom Lunom Đogani.

RADA MANOJLOVIĆ U DEBELIM DUGOVIMA! Pozajmila 60.000 EVRA zbog OVOGA, a onda su joj OTKAZANI nastupi

Podsetimo, nakon što je svojevremeno imala sukob sa Anabelom Atijas zbog komentara koji je uputila na račun Lune Đogani tokom trajanja prve sezone "Zadruge", kada je rijaliti zvezda bila u vezi sa oženjenim pevačem, Rada Manojlović je sada pažljivije birala reči kada je u pitanju porodica Đogani.

Foto: printscreen instagram

- Slabo palim TV, ali sam upućena u to što se dešava na imanju u Šimanovcima zbog video klipova koje vidim na društvenim mrežama i vesti na portalima. Meni je mučno da gledam te scene svađanja, urlanja, skakanja... Majke mi, meni je sve to mučno. Imaš porodicu i zdravi ste, pa čemu sve to onda?! Žao mi je svakog od njih ponaosob. Svako ima neku svoju priču i muku, nezahvalno je stati na bilo čiju stranu - rekla je pevačica i dodala:

OGLASILA SE NAKON DRAME! Dušica Jakovljević je prijavila bivšeg muža za NASILJE U PORODICI - evo kako se sada OSEĆA!

- Ne shvatam Anabelu. Treba da pusti Lunu da bude u toj vezi. Ne treba da joj se meša. Nek Luna sama udari glavom, pa nek shvati da li je to za nju ili nije. Meni je Bog na silu oduzeo porodicu, tako da kažem, pa ne mogu da shvatim da neko može da pravi takve situacije kad su svi na okupu i živi su i zdravi - dodala je Manojlovićeva, dok Luninu muzičku karijeru nije želela da komentariše, iako imaju istog menadžera.

Foto: TV Pink printscreen

- To da li su joj nastupi prazni ili ne, to je do nje. U to ne ulazim niti pričam sa menadžerom o tome. Ne znam koliko je imala nastupa niti koliko je bilo ljudi. Isključivo gledam sebe - objasnila je Manojlovićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija