• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

14:02

GASTOZ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS! Priča se da ulazi u ZADRUGU - sada otkrio PLAN! Vraća se u Srbiju i radiće OVO!

Rijaliti

GASTOZ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS! Priča se da ulazi u ZADRUGU - sada otkrio PLAN! Vraća se u Srbiju i radiće OVO!

Podeli vest

Sve je smislio!

Rijaliti igrač i pevač Nenad Marinković Gastoz trenutno je na Tajlandu, odakle još uvek ne može da se vrati jer su zatvoreni aerodromi.

GASTOZ UZEO GAJBU! Pogledajte ovaj LUKSUZ - ogroman BAZEN, a tek pogled! Zaplesao u GAĆAMA NA TUFNE (FOTO)

On se trenutno posvetio snimanju klipova za Jutjub, a u emisiji "Netkulturno" otkrio je šta planira da radi kad se vrati u Srbiju.

Foto: printscreen

- Voleo bih kada sve ovo sa koronom prođe, da novac uložim u neki mali restoran. Da zapravo sve ono što volim i uradim, a to je da uslužim ljude, pričam sa njima, smejem se i zapevam - rekao je on i dodao:

LAKO JE DA TOVARIŠ MAGARCA DOK JE U BLATU! Gastozu pukao film, pa konačno PROGOVORIO O LUNI!

- Kad budem pevao, biće prazan restoran. Šalu na stranu, jako dobro kuvam i to stvarno volim da radim - priznao je Gastoz.

Pošto se on gotovo svakodnevno pominje u rijalitiju "Zadruga" zbog toga što je imao romansu sa Lunom Đogani, nagađa se i priča da će se i on uskoro useliti na imanje. Da li će se to desiti, ostaje da vidimo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija