• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2020

20:36

SAM SAM UŠAO, SAM ĆU I IZAĆI! NEVIĐENI HAOS U ZADRUZI! Mensur URLAO NA Minu - izbacio je IZ KREVETA! Definitivno KRAJ? (VIDEO)

Rijaliti

SAM SAM UŠAO, SAM ĆU I IZAĆI! NEVIĐENI HAOS U ZADRUZI! Mensur URLAO NA Minu - izbacio je IZ KREVETA! Definitivno KRAJ? (VIDEO)

Podeli vest

Žestoka svađa!

Mlađa Jovanović bacio je kosku Mensuru Ajdarpašiću u vezi informacija vezanih za njegovu devojku Minu Vrbaški, nakon čega je Mensur napravio opšti haos.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ne razmem zbog čega mi skrivaš neke stvari, meni moja devojka ne može da skriva ništa. Sam sam ušao, sam ću da izađem - govorio je Mensur.

- To si sam hteo od samog početka. Ne želim neke situacije iz spoljnog sveta da ti pričam, ne mogu da ti pričam pred kamerama - rekla je Mina.

INFORMER SAZNAJE: Filip Mijatov PRIZNAO KRIVICU, evo kako je došlo do SAOBRAĆAJKE - ovo će vas ŠOKIRATI!

 

- Zbog čega si onda napravila tu facu, kao da ne sme da se sazna - pitao je Mensur.

- Ne želim da spominjem imena. Sada da kažem pred svima, nikada se sa ovim čovekom neću pomiriti - tvrdila je Mina, a onda uzela svoje stvari i otišla da spava van Mensurovog i svog kreveta. Da li je ovo definitivno kraj njihove veze, ostaje nam da vidimo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija