• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2020

23:15

ŠTA JA TO RADIM... ŠOK! Tara se GUŠILA U SUZAMA - nakon razgovora sa Matejom uradila OVO! Nije mogla da dođe SEBI! (VIDEO)

Rijaliti

ŠTA JA TO RADIM... ŠOK! Tara se GUŠILA U SUZAMA - nakon razgovora sa Matejom uradila OVO! Nije mogla da dođe SEBI! (VIDEO)

Podeli vest

Teško joj je!

Tara Simov i Mateja Matijević otpočeli su svoju vezu u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", te nedugo nakon toga odlučili da na tu priču stave tačku.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nakon spekulacija da se sviđa Nini Babić, Simova je prišla bivšem dečku, kako bi po ko zna koji put porazgovarali o zajedničkom odnosu, ali njihov razgovor završio se rečima da Meteja nije siguran u emocije bivše drage.

PRORADILI HORMONI! Subotićka ZAJECALA - NIJE MOGLA DA SE SMIRI! Evo šta se DESILO! (FOTO)

 

Tara nije mogla da izdrži, te se osamila u garderoberu i jecala, a sve vreme je ponavljala.

- Super mi je krenulo! Šta ja to radim? Kakva sam ja p*čketina - ponavljala je Tara.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija