• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

17:45

LUNA SKRHANA BOLOM ZBOG MARKA - JECALA U GARDEROBERU! Nećete verovati kako je Miljković na to REAGOVAO! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA SKRHANA BOLOM ZBOG MARKA - JECALA U GARDEROBERU! Nećete verovati kako je Miljković na to REAGOVAO! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

U emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je klip u kojem Luna Đogani plače u garderoberu i ljubi majicu, sada već bivšeg dečka Marka Miljkovića, a dok je on komentarisao snimak koji je video, Đoganjeva je skrivala pogled.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

CRVENI KARTON! Marko doneo KONAČNU ODLUKU - K*ČKA! Luna u SUZAMA, evo šta će biti sa RAZGOVOROM! (VIDEO)

 

- Video sam puder na majici, mislio sam da je zalutala među čistim stvarima. Vidim ja kako se ona oseća, ali šta da radimo, naši problemi su sada došli do usijanja. Ako je ovo dokaz njene ljubavi, to ne znači da ja nju manje volim - rekao je Marko.

Anabela Atijas ovoga puta nije želela da komentariše ćerkin odnos sa Miljkovićem.

- Ne želim, Milane, da komentarišem. Rekla sam da ću da je pustim, ma koliko me izjeda i boli, neću ništa reći - rekla je Anabela.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 3 godine

Ipak je Luna isuvise mlada za Marka.Luna je je dete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija