• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy tv

09.05.2020

12:10

MARIJA KULIĆ ĆE NAPRAVITI SKANDAL! Ivan Marinković PLAKAO zbog sina Željka, a onda je Jelena progovorila o MILJANINOM ULASKU U PAROVE!

Rijaliti

MARIJA KULIĆ ĆE NAPRAVITI SKANDAL! Ivan Marinković PLAKAO zbog sina Željka, a onda je Jelena progovorila o MILJANINOM ULASKU U PAROVE!

Podeli vest

Ivan Marinković se kroz suze setio svoje dece, a Jelena Ilić je prokomentarisala ulazak Miljane i Marije Kulić u rijaliti

On je pomenuo svog sina, malog Željka i rekao da je znao da je on njegov sin nakon što ga je ugledao budući da mali jako liči na njega.

DA LI JE PRETERALA? Bivša zadrugarka promenila OVO na sebi! Pogledajte kako sada IZGLEDA - druga OSOBA! (FOTO)

DOŽIVELA NERVNI SLOM - OKUPALA EDISA ZA CRNIM STOLOM! Neviđeni HAOS U ZADRUZI, URLALA IZ PETNIH ŽILA! Odmah NAPUSTILA Belu kuću! (VIDEO)

Ivanu nije svejedno, i teško mu pada to što nije blizu svoje dece, ali planira da se promeni i da ide ka boljem nakon što izađe iz ovog zabavno-humorističkog programa.

Foto: Printscreen/TV happy

 - Mojoj deci ću pružiti sve ono što do sad nisam - pričao je kroz jecaj on.

Jelena Ilić je plakala u tonu sa svojim dečkom.

Ona se prisetila uključenja Miljane Kulić, pomenula ju je a potom je rekla da joj ona ne bi smetala ukoliko i ušla u rijaliti.

 - Miljana mi ne bi smetala, ali ukoliko uđe i Marija, e to bi bio pravi skandal -  kaže Jelena.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija