• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2020

08:42

JA SAM PAĆENICA, TEBI TREBA K*ČKA!  Luna PUCA PO ŠAVOVIMA, Miljković je oveo do LUDILA: S*REŠ PO NAŠOJ VEZI! (VIDEO)

Rijaliti

JA SAM PAĆENICA, TEBI TREBA K*ČKA! Luna PUCA PO ŠAVOVIMA, Miljković je oveo do LUDILA: S*REŠ PO NAŠOJ VEZI! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica smatra da je Miljković srećniji otkako nije sa njom.

Marko Miljković je primetio da postoje varnice između Lune Đogani i Mensura Ajdarpašića, zbog čega joj je odmah skrenuo pažnju tokom emisije "Pitanja novinara". 

- Šta si primetio u odnosu Mensura i Lune? I zbog čega ti smeta kada Mensur komentariše Lunu?" - glasilo je pitanje koje je ove noći dobio Miljković.

Zadrugarima pustili ANASTASIJINU NOVU PESMU, Luna se ZALEDILA, GLEDALA U JEDNU TAČKU, A NJEN IZRAZ LICA ZGRANUO SVE! (VIDEO)

- Mislim da treba da bude malo dostojanstvena. Mensur je sinoć kada je ustao, ja posmatram face, i kada je rekao: "Luna", onda je napravio kez od uveta do uveta. I više je nego očigledno da se Mensur loži na nju. Mensur na WC šolji, prilazi mu Luna i kao: "Mensure, jesi se umorio?" - rekao je Marko.

Foto: TV Pink printscreen

- Bila je moja pesma "Puca"... Lakše mu je tako da misli zbog Jelene - dobacila je Luna.

- Ti i dalje nemaš komentar? Mensur se nije iskezio - rekao je Marko.

- Pričaš o meni i o meni ne možeš tako da pričaš. Ja se ne ložim ni na koga. Mene ne zanima što se Mensur kezi. Ja ne dajem povod da mene bilo ko muva. Ja znam da je najlakše da se ti osećaš tako da prebaciš na drugogo. I dalje sam emotivno, onako... Ja se ne ložim ni na koga. Ja nisam rekla: "Jesi se umorio?"; nego: "Jesi li k*kio?". Ložim se na Mensura, dok on k*ki, ja ga zavodim - rekla je Luna ironično.

- Nema veze, bolje da nemaš komentar, nego ovako... Ja sam rekao da se Mensur loži, ali Luna voli da priča onako kako njoj hoće. Ne bi trenalo Mensur da laže Minu - rekao je Marko.

- Tako je... Ne bi ni ti trebalo da kažeš mene. Marko sada pokušava da opere sebe, zbog druge. Marko, ja tebe i dalje volim, a to je do tebe što ti imaš potrebu da budeš s drugom. Mensura ne gledam, on je poslednja osoba s kim bi bila. Ja kad nekog volim, volim do kraja, a ne kao ti, posle pet dana da izgubim emocije i da se ložim na drugu devojku. Ti se ložiš na drugu devojku! Ne možeš da lažeš da se ja ložim na drugogo! Marko nema emociju prema meni, ovo sam očekivala od njega, da gazi po meni... On nema emocije - rekla je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

- Tako si i meni pričala pre nego što smo se smuvali. I te kako vidim o čemu se ovde radi - rekao je Marko.

MOLIM TE, NE BUDI SA JELENOM DOK SAM JA TU! Luna U SUZAMA PREKLINJALA Miljkovića - ON POČEO DA JOJ LJUBOMORIŠE ZBOG MENSURA (VIDEO)

- Ne znam šta je to Marko primetio da ja radim... Kada sam komentarisao Lunu, samo sam je normalno komentarisao, kao i sve ostale ukućanke... Ja se ne ložim. Ja se iskljućivo ložim na devojku sa kojom jesam. Ja mogu da tvrdim za sebe da se ja ne ložim. Mini smeta da ja imam komunikaciju s Lunom, jer ja navodno nju na neki poseban način komentarišem. Marko, ja znam da tebi to odogovara. Sad Mina meni dosta zamera, kao što sam ja njoj na početku - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam vas razotkrio... Jesi se umorila od plakanja više? Ti s*reš po našoj vezi. Glumiš neku k*čku. Ja sam rekao da sam emocije stavio po strani. Ispao sam budala, šta sad? - rekao je Marko.

- Ja nisam k*ravela! To što ti flertuješ na moje oči, to je tvoj krst. Ti si samog sebe razotkrio. Ovo me boli! Očekivala sam više poštovanja od tebe! Na moje oči gledam drugu devojku... I zbog te devojke sam ja bila nesrećna! Ja nisam k*čka, ja sam paćenica, a tebi treba k*čka! Tebi treba devojka da te vuče kao kera. Šta si radio u kazinu? Smeješ se otkako nisi sa mnom. Jesam li toliko loša bila? Što se tiče mojih emocija, ja nikada ne lažem. Ja svoje emocije pokazujem i ne stidim se toga - govorila je Luna kroz suze i vrištala na Marka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija