• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2020

10:27

"ONA JE MONSTRUM!" Uključila se u Zadrugu i OSUDILA LUNU ŽESTOKO: "Ta glupača će ostati bez SVEGA..." (VIDEO)

Rijaliti

"ONA JE MONSTRUM!" Uključila se u Zadrugu i OSUDILA LUNU ŽESTOKO: "Ta glupača će ostati bez SVEGA..." (VIDEO)

Podeli vest

Nije je štedela!

Sinoć se u toku emisije Dušici Jakovljević javila gledateljka "Zadruge 3" i koja je podrška Anabele Atijas, a o njenoj ćerki Luni Đogani, nema lepo mišljenje.

PAO JOŠ JEDAN S*KS - OTPOZADI! Pored Lune i Marka, TRESLI KREVET - Edis uhvatio ljubavnicu, pa NE PUŠTA (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

NAJŽEŠĆI S*KS LUNE I MARKA! Tresli KREVET - pokrili se, ali se SVE VIDI! Marko je GORE, a onda ih PREKIDA, ŠOK (VIDEO)

- Ovde Ceca iz Pirota. Neko je rođen za pobednika, neko za gubitnika. Anabela je u ovoj Zadruzi pobednik. Da meni to sin priredi, da to radi nekoj devojci ja bi se njega odrekla. Ne znam kako Markova majka može to da gleda, ja u njegovim očima vidim da je sadista, uživa da muči Lunu. Ona glupača, ostaće bez stana. Lunu ne razumem, moju ćerku ne bih ni pogledala da mi tako nešto kaže. Luna je izgubljen slučaj. Marku je važno prvo mesto, ove žene što ga podržavaju pričaju šlagere, to je sramota, one ne vide šta Marko radi. Ona trpi, ostaće bez svega, bez majke, bez stana, bez svega i na kraju neka joj je Bog u pomoći. Mene je sramota Lune, ona ništa ne vidi, slepa je kraj očiju. Preksinoć se pomirio sa Lunom, tek kad je ona izgovorila sve ono Anabeli, kad je totalno raskinula sa majkom. Preči joj je Marko nego majka. Ovo je katastrofa što Luna radi, ona je ćerka monstrum, tako su je prozvali na društvenim mrežama, i ja to mislim - rekla je gledateljka.

Foto: printscreen

IZBAČEN IZ ZADRUGE! Ona GRCA U SUZAMA, oprašta se, a Anabela ne može da VERUJE, PRESREĆNA! (VIDEO)

 

- Edo i Dragna to je katastrofa, ne vredi da se priča. Jedino mi se ne sviđa što Brendon radi sa onim dečkom, toliko ga maltretira. Nije Nikola glup, nego neće da se zamera, ide linijom manjeg otpora, gleda da bude fin. Kad on plače, plačem i ja, kao da je moje dete zaplakalo - dodala je gledateljka.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija