• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

07:07

(VIDEO) NAPRAVILI SU DOGOVOR DA... Zadrugari raskrinkali Miljkovića i Lunu, oni ostali bez reči!

Rijaliti

(VIDEO) NAPRAVILI SU DOGOVOR DA... Zadrugari raskrinkali Miljkovića i Lunu, oni ostali bez reči!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević podigao je i ostale zadrugare da prokomentarišu naglu promenu Marka Miljkovića koji se pomirio sa Lunom Đogani, a sada ima želju da izglade odnose i sa Anabelom Atijas

- Izgleda da tek sada počinje rijaliti. Nijedna nagla promena meni nije jasna, ne mislim da je Marko iskren, mislim da se obraća glačalima, skuplja nove glasače. Jači mu je ego nego želja da odglumi žrtvu. Ovo mu je taktika. Mislim da je i pomirenje neiskreno i mislim da će Luna propatiti. Ovo je osveta Luni jer ga je javno izblamirala. Anabela treba da prestane da vodi brigu o Luni... Luna je malo blesava, neka je pusti da olupa glavom o zid, da se ne meša šta će da radi u ljubavnom smislu. Ja tu ne vidim ljubav. Kod Lune privlači taj njegov odnos prema njoj, to: "Šutnuću te, ostaviću te kao kuju", ona se na to loži. To sam nazvao i fetišom. Njoj je sada lepo, ali mislim da Marko nije bio iskren i da tu ne može da bude peglanja i njegovog pomirenja sa Anabelom. One uvrede, bacanje na kolena, to se ne zaboravlja za ceo život. Ti Luna voliš takav način ponašanja, voliš takvu vrstu odnosa muškarca prema tebi - naveo je Marko Đedović.

DRUGA RUNDA, OVOG PUTA STOJEĆI! Marko TRESAO TUŠ KABINU tokom VRELE AKCIJE sa Lunom! ANABELA NI NE SLUTI ŠTA RADE!

''TRAŽILA SI MI DROGU, JE*ALA SI SE SA 20 MOMAKA, NI 15 GODINA NISI IMALA'' Razotkrivena TARA SIMOV - PADAJU MASKE!

Sad Luna zove Marka oko, a zvala je i Slobu oko - rekao je voditelj.

- Oko je moj nadima, ne Lunin, ona mi je samo uzvratila - rekao je Miljković.

- Videlo se kako narod reaguje na vređanje majke, oni su to videli i promenili su ploču. Oni se maze, grle i niko nije protiv toga. Ovo je dogovor da se približe Anabeli na jedan fin način. Sinoć kad smo izlazili iz sale, ja sam rekao da li je moguće da neko ko je ovde 9 meseci ima samo 5 posto, a Anabela koja je kratko ima 95 posto. Anabela je sada bitan faktor u celoj priči. Marko se i te kako takmiči, procenti su mu u glavi. Sinoć smo dobili dva fronta, Anabela jedan front, Marko drugi, a Luna će autogolom napraviti od Anabele ne pobednika nego ogromnu moralnu gromadu. Luna je šampion, najjači rijaliti igrač ikada. Ona sve radi ono što je bitno, daje takve autogolove. On je nju istresao kao sl*nu, uslovljavao je kao na robiji, svaka emocija mora da ima granicu, osim emocije prema majci. Luna je odredila da će biti sa Markom da sve gori. Ako se neko ne slaže, to treba da se počisti, a ne da se udaljavaju. Ako ti po cenu ljubavi trpiš sva ta poniženja, to nije normalno. Šta misliš šta će da bude kad on bude saznao šta je sve bilo sa Gastozom - rekao je Mića.

- Ja sam njega lagala. Dobro, ostaviće me i šta, idemo dalje, to je život. Laže osoba koja kaže da se nikad nije ponižavala i borila, ja ću da udarim glavom o zid i šta - pričala je Đoganijeva.

- Da je moja žena ovde, i da je moja majka ovde, a ja da se ne javim majci tri dana zbog žene, ja bih se obesio - zaključio je Mića.

- Ovde svi predstavaljaju da imaju sjajne porodice, a kad bi došli ovde bili bi gori nego mi - rekla je Luna.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija