• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2020

16:00

(VIDEO) TO NIJE LJUBAV, NEGO KRIZA SREDNJIH GODINA! Edova sestra NE ŽELI DA PRIHVATI DRAGANU - pored nje NIJE SREĆAN!

Rijaliti

(VIDEO) TO NIJE LJUBAV, NEGO KRIZA SREDNJIH GODINA! Edova sestra NE ŽELI DA PRIHVATI DRAGANU - pored nje NIJE SREĆAN!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku.

Veza ljubavnika Dragane Mitar i Edisa Fetića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zaida Fetić, sestra Edisa Fetića, priznala je javno da joj je sreća njenog brata najbitnija, te da se u njegov izbor neće mešati.

Međutim, Edova sestra smatra da on sa Draganom Mitar, nije srećan i "najverovatnije je u pitanju samo strast ili kriza srednjih godina".

(VIDEO) ZAMALO OTIŠAO U PEVAČE! Veljko Ražnatović se pojavio na sceni sa tri godine i ZAPEVAO ovu pesmu - držao Cecu za ruku!

Foto: TV Pink printscreen

- Postojali su komentari da mi podržavamo tu vezu, ali ne, mi ni u jednom trenutku nismo podržavali tu vezu, čak i pre rijalitija kada smo saznali za tu ženu nismo to podržavali i bili smo jasni da smo protiv toga - rekla je Edisova sestra, dok je njihova majka čuvala Fetićeve naslednike u kući. 

(VIDEO) STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Dvoje ukućana će napustiti BELU KUĆU! Zadrugari nisu mogli da dođu sebi od ŠOKA!

- Ja iskreno ne bih da se mešam u njegove odluke. Ja ću da podržim i da budem uz njega šta god on da odluči, jer ipak on je meni brat. Sa druge strane, neću ja da živim sa njom, koju god da izabere, već on. Meni nije bitno da li će to da bude Dragana, Zilha ili neka peta, neću ja da živim sa njom. Meni je samo bitno da mi on bude srećan, a što se tiče osobe sa kojom je u rijalitiju, mislim da on pored nje nije srećan, jer ono nije ljubav. Ljubav je međusobno poštovanje i poverenje, a to što je sada sa njom je možda neka trenutna strast ili kriza srednjih godina - rekla je u "Premijeri" Edova sestra.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija