• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

16:36

NA DANAŠNJI DAN KIJA I SLOBA SU REKLI "DA" PRED BOGOM! I dalje su CRKVENO VENČANI, a evo šta Kockareva kaže na SVE!

Rijaliti

NA DANAŠNJI DAN KIJA I SLOBA SU REKLI "DA" PRED BOGOM! I dalje su CRKVENO VENČANI, a evo šta Kockareva kaže na SVE!

Podeli vest

Radanović se nije oglašavao na ovaj dan

Na današnji dan pre tri godine Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović sklopili su crkveni brak u Zrenjaninu, a iako su se u avgustu 2018. razveli u opštini, pred Bogom su bili i dalje venčani.

KIJA KOCKAR PRIZNALA DA LI IMA DEČKA! A onda otkrila da je išla na PREGLED!

Pevačica je odmah po završetku rijalitija u kome ju je Sloba prevario sa Lunom Đogani podnela zahtev za razvod građanskog braka, koji je u avgustu 2018. godine i okončan. 

Foto: Foto Informer

Na pitanje da otkrije da li je njen crkveni brak sa Slobom i dalje važeći, kao i da li je istina da Radanović od nje treba da traži dozvolu kako bi se, kako je planirao, pred Bogom zakleo na večnu ljubav verenici Jeleni u istoj crkvi u Zrenjaninu, ona je poručila:

OVO MOŽE SAMO KIJA! Moglo je da se ZAVRŠI KOBNO PO NJU! Mnogi se ne bi USUDILI da rade ovo U STANU! (VIDEO)

- Ne bih pričala o tome više - bilo je sve što je Kija imala da kaže.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Starletica i raspevani bilder....dva totalno nebitna lika ..

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija