• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2020

18:45

GLEDA ME U OČI I LAŽE! Ivana UVREDILA Karića - on POBESNEO, sasuo joj SVE U LICE: "Samoživa si i bezobzirna..." (VIDEO)

Rijaliti

GLEDA ME U OČI I LAŽE! Ivana UVREDILA Karića - on POBESNEO, sasuo joj SVE U LICE: "Samoživa si i bezobzirna..." (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a u toku je emisija"Gledanje snimaka". Pre svega Ivana Šopić i Stefan Karić raspravili su svoje male nesuglasice koje su imali.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Iskreno, ona je malo samoživa i bezobzirna na neke stvari. Želeo sam da uradim zadatak i da dobijem to od Drveta, ako uspemo da obavimo taj zadatak. Prvo je bilo da budemo majmuni 24 sata... I zvali smo Ivanu i pitali smo je šta bi više volela bioskop ili spa, rekla je spa, ja sam onda rekao da joj Drvo da frizera, i onda je ona to rekla:"Pa, da razmislim" i ja sam se uvredio, jer mi je bilo logičnije da uzme spa. Ona mene gleda u oči i laže i ja pop*zdim zbog tih sitnica! - rekao je Karić.

(VIDEO) JANJUŠ LUPA NA KAPIJU, BEŽI IZ ZADRUGE! Maja PLAČE, njemu PALA KLAPNA - SUZE, VRISAK! Ne mogu da ga SMIRE!

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ja znam da je on otišao po zadatak zbog mene, ja tako razgovaram. Ja sam mislila da su oni osmilili svoju nagradu, a da je posebna nagrada za mene. Stefane, ja neću sa tobom da se nadglašavam, ja sam samo napravila poređenje i rekla sam Matoroj, da je Sanja ovde, čisto sumnjam da bi Matora pitala nju kao mene Stefan - uzvratila je Ivana.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija