• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2020

16:53

MENSUR SE UNEO MILJKOVIĆU U FACU ZBOG LUNE - NEVIĐENI HAOS u Beloj kući! "Varala si Marka...." (VIDEO)

Rijaliti

MENSUR SE UNEO MILJKOVIĆU U FACU ZBOG LUNE - NEVIĐENI HAOS u Beloj kući! "Varala si Marka...." (VIDEO)

Podeli vest

Žestok sukob!

Prvi video-prilog koji su zadrugari imali priliku da vide jeste razgovor Ivane Šopić, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića koji su vodili ispred Bele kuće zbog ljubomore prema Luni Đogani.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Mensur je imao iste ove fore, kada smo Mateja i ja u pitanju. On je rekao da hoće da se bavi jačim igračima kao što je Marko Miljković - rekla je Tara Simov.

Mensur se usprotivio Tari, a onda se uključio i Mateja Matijević koji je branio Simovu.

- Namigivala si mi! Da li takvo ponašanje priliči jednoj devojci? Samo vi pucajte! Tara je tipičan fan! Ona se uplela tu, ne znam ni zašto. Sada mogu svi da se smeju, lako je sada prikrivati. Zašto je Marko onda počeo da primećuje? Nemojte vi mene da potcenjujete! Ovde ću vas sve poklapati, sve ću vas psihički pobeđivati! Kao prvo, Mina je meni počela da prebacuje za Lunu, jer je i ona videla neke stvari - rekao je Mensur.

(VIDEO) JANJUŠ LUPA NA KAPIJU, BEŽI IZ ZADRUGE! Maja PLAČE, njemu PALA KLAPNA - SUZE, VRISAK! Ne mogu da ga SMIRE!

 

- Ja ne bih gledala u tebe, veruj mi! Nemoj da se kačiš na mene, skinite mi se i ti i tvoja devojka, ne interesujete me - dobacivala je Luna.

- Meni su drugi ljudi dolazili i govorili da mene Luna drugačije gleda, ja sam bio samo prijatan prema tebi - dodao je Ajdarpašić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Onda si gledala ove sa kojima si varala Marka verovatno! Ja sam video da je Marko hteo da iščupa nešto, da vidi da li njemu tu vreba opasnost - odbrusio je Ajdarpašić.

- Kad smo bili u raskidu, ja sam video neke stvari, ali to je Luna radila namerno iz inata. Ali vidim Mensurovu potrebu da se petlja, znam da mu je to interesantno, ja ti predlažem, ako stvarno misliš da možeš da se igraš sa mnom, ne bih voleo da ti vežem mozak u čvor. Mnogi postupci su pokazali da si đilkoš, veći šmekeri su na selu, nego u gradu - rekao je Miljković, kom se Mensur u jednom trenutku uneo u lice, zbog čega je umalo došlo do sukoba.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija