• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

08:43

(VIDEO) ŠOK! Nikad veća TENZIJA dok se proglašavao DRUGI NOMINOVANI TAKMIČAR, evo ko ide u duel sa Mensurom!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK! Nikad veća TENZIJA dok se proglašavao DRUGI NOMINOVANI TAKMIČAR, evo ko ide u duel sa Mensurom!

Podeli vest

Zadrugari su na sinoćnjim "Nominacijama" birali između Tare Simov i Mensura Ajdarpašića, a većinom glasova odlučili su da nominovan bude Mensur. Tara i Mensur su se obratili zadrugarima, a potom je voditelj Ognjen Amidžić počeo da diže zadrugare koji su dobili najmanje glasova publike

Ognjen je podigao sledeće takmičare: Anu Korać, Mionu Jovanović, Minu Vrbaški i Jovanu Tomić Matoru. Svi su se šokirali kada je voditelj podigao ove takmičarke.

(FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA! Tomović objavio FOTKU POSLE IZOLACIJE - UGOJIO SE, DRUGA OSOBA! Ovako sada IZGLEDA!

(VIDEO) DOŠLA SI DA ME UNIŠTIŠ, JE*EM TI MATER! Luna urnisala Anabelu kao NIKAD DO SADA, počela da je PSUJE, Marko morao da je IZBACI IZ BELE KUĆE!

 Ognjen je prvo spustio Matoru, pa Anu, a ostale su Mina i Miona, Mensur je sve vreme cupkao nogama nervozno. Ognjen je na kraju proglasio da u duel sa Mensurom ide Miona, a Vrbaški je odahnula.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) POLAKO, ALI SUGURNO SVI DETALJI IZLAZE NA VIDELO! Miljković otkrio NOVE LAŽI Lune Đogani, pa tvrdio da nije zaboravila KLJUČEVE kod Gastoza!
Rijaliti

(VIDEO) POLAKO, ALI SUGURNO SVI DETALJI IZLAZE NA VIDELO! Miljković otkrio NOVE LAŽI Lune Đogani, pa tvrdio da nije zaboravila KLJUČEVE kod Gastoza!

Glavna tema u emisiji "Gledanje snimaka" bio je raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića, a zadrugari su komentarisali ponašanje i jedne i druge strane, a onda je Miljković prokomentarisao da je gotovo siguran da Luna nije zaboravila ključeve kod Nenada Sinđelića Gastoza, već da ih je imala dok je boravila sa njim u kolima

02.05.2020

08:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija