• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2020

23:10

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA! Evo šta se desilo IZMEĐU Zilhe i Edisa - napokon SVE PRIZNAO! Nije samo Dragana KRIVA?! (VIDEO)

Rijaliti

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA! Evo šta se desilo IZMEĐU Zilhe i Edisa - napokon SVE PRIZNAO! Nije samo Dragana KRIVA?! (VIDEO)

Podeli vest

Otvorio dušu!

Odnos Dragane Mitar sa oženjenim Edisom Fetićem već mesecima izaziva veliku pažnju, a nakon raskida i konačne odluke da se razdvoje, Fetić je odlučio da progovori i otkrije kako je sve izgledalo napolju.

Foto: printscreen

- Mislio sam da joj se to dešava ovde, jer je ovo skučen prostor, ali onda dolaze stvari iz spoljnog sveta. Za Mikišu sam znao da su se videli, da su izlazili, a onda su izašle te prepiske, mene nerivra što ona laže. Znaš li šta su meni napolju radili što je ona bila sa Tomovićem. Završeno je sve! - rekao je Edo.

- Ispada da si ti sve to znao i trpeo si do juna, a sada pred kraj ne možeš da oprostiš. Ja navijam da to bude tako, nema tu sreće, ali ne treba da prekidate svaki kontakt, ipak ste bili dve godine - govorio je Lepi Mića.

Večeras u Beloj kući NEMA SPAVANJA! Zadrugari NIKAD NERVOZNIJI! Čeka ih nešto OD ČEGA NAJVIŠE STRAHUJU!

 

Nakon dugog razgovora, Lepi Mića je postavio Fetiću ključno pitanje.

Foto: TV Pink printscreen

- Kad je Zilha doznala za Draganu? - pitao je Mića.

- U novembru kada je Dragana bila u "Zadruzi", videla je prepiske, a kada je izašla torta, svi su saznali - govorio je Fetić.

- Onda si ti rekao Zilhi da ulaziš u rijaliti? - pitao je ponovo pevač.

- Ja sa Zilhom od juna ne živim zajedno. Između nas je došlo do zasićenja, Dragana se nikada ne bi pojavila da nije bilo toga. Zilha me nikada nije slagala, nedostatak pažnje, Zilha je bila zauzeta decom, meni je Draganina pažnja prijala. Zbog naslova u novinama smo se mnogo svađali - rekao je Edo, te se na osnovu ovoga može zaključiti da nije Dragana jedini krivac za dešavanja u njegovom braku.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija