• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.05.2020

23:30

''MOJ DRUG NAM PROVODADŽIŠE'' Mlađa se pravda ZBOG POLJUPCA SA NATAŠOM RADAN! Evo šta zna o AFERI Lune i Gastoza

Rijaliti

''MOJ DRUG NAM PROVODADŽIŠE'' Mlađa se pravda ZBOG POLJUPCA SA NATAŠOM RADAN! Evo šta zna o AFERI Lune i Gastoza

Podeli vest

Zna mnoge detalje!

Isplivala je fotografija na kojoj Nataša Radan ljubi Mlađana Jovanovića. Naime, Stefan Šebez je na svom Instagram profilu objavio njihovu fotku i tako izazvao sumnju da su oni uplovili u ljubavnu romansu.   Mlađan Jovanović se oglasio i izjasnio o čemu se zapravo radi.

NERVIRALA JE MNOGE! Devojčica sa fotke je smuvala NAJBOLJEG FRAJERA u ''Zadruzi 1'' - a njen brat je OPSESIJA DEVOJKAMA! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

"Ne postoji ništa više od prijateljstva. Nataša mi je i u kući bila najbolja drugarica, uvek je bila tu za mene i Ninu. Mnogi zadrugari dolaze kod mene u kafić, ne samo Nataša. Moj drug Stefan se samo zezao i hteo je malo da provocira time što je napisao da smo u ljubavi. Malo provodadžiše. Namerno je bacio rovca. Ja sam sa Ninom u vezi i čekam je da izađe da pričamo. Spajali su me i sa Ivanom Krunić, ali od toga nema ništa, to su samo drugarice", tvrdi Jovanović i dodaje da se još nije čuo sa Nininom majkom, ali i da je veoma razočaran zbog njenih izjava i uvreda koje mu je uputila.

''STIDIM SE ODAKLE DOLAZIM!'' Luna URNISALA svoje poreklo - Marko je sve vreme LJUBI U ČELO dok ona ima NERVNI SLOM!

"Nisam se još čuo sa Nininom majkom. Krivo mi je samo što je ona svašta pričala o meni. Rijaliti je unutra i nemoguće je da za sve opravda svoju ćerku, a da za mene kaže sve najgore, jer je za svađu uvek potrebno dvoje. Krivo mi je samo zato što sam imao želju da se čujem sa njom i prenesem joj neke stvari. Biće joj krivo kada joj i Nina sama bude rekla neke stvari i kad shvati koliko je pogrešila. Puštam da se malo slegnu stvari, jer je žena o meni pričala takve uvrede i grozote da sam se baš razočarao. Malo je to glupo, jer je ona upoznala moje roditelje i bila je ovde u gostima, i ona i njen brat. Moji nikada nisu ništa loše rekli za Ninu. Rekli su mi samo da je to moj izbor i da sačekam da ona izađe da porazgovaramo. Malo je glupo, jer su moji roditelji upoznali Nininu majku i čak i da imaju loše mišljenje, ne bi je nikada uvredili, a ona nije pokazla poštovanje ni prema meni, ni prema mojim roditeljima" kaže Mlađan i otkriva šta zna o Luninoj i Gastozovoj aferi, kao i o noći koju su njih dvoje proveli u njegovom kafiću.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

"Znam ja dosta toga. Te noći je Luna bila tu, bila je žurka u mom kafiću. Postoje i te neke slike. Sa Gastozom sam se čuo, čim sam izašao. Nismo mnogo o tome pričali o tome, sigurno je i on razočaran u nju. Ja i dalje mislim da joj je Gastoz prijatelj posle svega. Ona je to krila zbog Marka, a na kraju je bila saterana u ćošak, pa je sve morala da prizna. Najveća joj je greška što nije samo pokupila te ključeve koje je zaboravila kod Gastoza, kad ju je Marko dovezao i otišla odmah. A ona je ostala kod Gastoza, a pritom mu nije ni rekla za to. Pre nekoliko godina smo otišli svi zajedno u kafić, nakon što je Gastoz izbacio pesmu. Bili smo tu Gastoz, Luna, ja i još neko društvo. Oni se dugo znaju, to je sve što mogu da kažem" rekao je bivši zadrugar.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija