• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

14:40

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Anabela spomenula UNUČE - Luna i Gagi je NAPALI, ONA im se unela u facu! (ŠOK VIDEO)

Rijaliti

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Anabela spomenula UNUČE - Luna i Gagi je NAPALI, ONA im se unela u facu! (ŠOK VIDEO)

Podeli vest

Drama se nastavlja!

Anabela Atijas ušla je u žestoku svađu sa dečkom svoje ćerke Markom Miljkovićem. Ona je pričala šta će biti ukoliko Luna i Marko dobiju dete, kao i da li će u tom slučaju ići da viđa unuče. U svađi je Anabela poručila Marku da treba stopala da joj ljubi, jer mu je rodila ljubav svog života. Na noge je skočio i Gagi Đogani, kom se Anabela unela u facu.

Foto: printscreen/tvpink

Došlo je i do svađe između Lune i Anabele, zbog čega je bio još veći haos!

"To zavisi isključivo od nje. Sa njim nikada neću imati odnos. Čovek bi našao način da me razuveri. On je pao na testu kao čovek, a ne kao njen dečko, a tek to... I onda ona kaže kako me štiti. Kad me zaštitila? Ja sam imala potrebu da moja ćerka stavi mene ispred svog dečka. Neka im Bog oprosti. Mogu da živim u bolu", rekla je Anabela.

"Ja sam te molio, Anabela, da mi ne vređaš porodicu i roditelje, a ti si nastavila", rekao je Marko.

"Ti si mene vređao", rekla mu je Anabela.

"Izvini, molim te. Rekao sam ti da ne udaraš tako nisko, a onda sam ja krenuo. Pogrešna postavka tebe prema meni je bila - govorio je Marko, Anabeli. Ja sam njena majka, ona tvoju majku nikada ne bi napala. Ti treba meni stope da ljubiš, rodila sam ti ljubav tvog života! Sad se plašiš, sad sam ti pretnja... Došao si po prvo mesto. Ti sada osluškuješ. S Gagijem i Lunom možeš da manipulišeš, ja imam mozak! Mrš! ",govorila je Anabela.

Foto: printscreen/tvpink

"Ja nisam rekao da si luda, nego da nisi dokazana!", rekao je Marko Anabeli.

"Evo, to je Anabela!", skočio je Gagi.

"Ja ne znam kako ovog čoveka nije sramota? Sedi dole, baksuze!", rekla je Anabela Gagiju kom se unela u facu.

"Bolje da si me se odrekla, nego što ovo radiš. Trebala si u Zadruzi 1 da kažeš: "Odričem se svog deteta jer je ljubavnica", poručila je Luna Anabeli.

"Ja se tebe nikada neću odreći!", rekla je Atijasova.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija