• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2020

23:52

MILIJANA IZUDARALA MILOJKA! Više ni ne krije: "Uzeću mu sve pare, UBIĆU GA DO KRAJA RIJALITIJA, KUNEM VAM SE" - Karambol u PAROVIMA!

Rijaliti

MILIJANA IZUDARALA MILOJKA! Više ni ne krije: "Uzeću mu sve pare, UBIĆU GA DO KRAJA RIJALITIJA, KUNEM VAM SE" - Karambol u PAROVIMA!

Podeli vest

Agonija ne prestaje!

Agonija bračnog para Božić se nastavlja. Nakon što se pre nekoliko dana saznalo da Milojko poseduje nepokretnosti u vrednosti oko pola miliona evra, Milijana više i ne krije da planira da mu uzme sve.

Foto: Printscreen/TV happy

Milijana ne prestaje da uhodi svog bračnog druga, a on da pravi probleme.

- Koketira sa Atinom, kako je nije sramota? I to mi je neka drugarica, uzeću mu pare i stan, ne zvala se ja Milijana. Recite mu da mi se ne obraća. Uzeću mu sve pare, sve ću mu uzeti - kroz plač je govorila Milijana.

KAO OD MAJKE ROĐENI! Milijana završila u TUŠ KABINI sa NJIM - otkrila SVE DETALJE pred Milojkom! Evo šta se DESILO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TV happy

Njene emocije su dostigle vrhunac, pa je morala da se požali čarobnjaku Merlinu, kako bi rešio sve njene probleme.

- Recite mu da ću ga ubiti do kraja rijalitija, kunem vam se - rekla je.

Foto: Printscreen/TV happy

Došlo je i do fizičkog sukoba između njih kada je Milijana prišla Milojku i udarila ga po glavi.

Njene emocije su dostigle vrhunac, pa je morala da se požali čarobnjaku Merlinu, kako bi rešio sve njene probleme. Do verbalnog sukoba je nastalo posle njenog izlaska iz Tajne sobe, a i pale su teške reči sa obe strane. Kako je sve to izgledalo možete videti u videu ispod:

Više o RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17