• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2020

15:24

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK - LUNA I GASTOZ U AKCIJI! Ona mu MAZI STOPALO, on krenuo ka GAĆICAMA! Skoro GOLI, PIPKAJU SE (VIDEO)

Rijaliti

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK - LUNA I GASTOZ U AKCIJI! Ona mu MAZI STOPALO, on krenuo ka GAĆICAMA! Skoro GOLI, PIPKAJU SE (VIDEO)

Podeli vest

Zgranulo sve!

Pre karijere rijaliti igračice, Luna Đogani našla se u spotu Ognjena Amidžića za pesmu "Prevara".

Tu je učestvovao i njen bivši partner i drugar Nenad Marinković Gastoz, kada su zajedno završili u krevetu.

ISPLIVALO - LUNA I GASTOZ SE SNIMALI TOKOM S*KSA?! Sve se desilo pre njenog ULASKA - u panici kako će MARKO REAGOVATI!

Za emisiju "Amidži šou" snimljen je prilog kada su upadali u sobe kod glavnih aktera iz spota, a Gastoza i Đoganijevu zatekli su ispod pokrivača!

Ispod čuvene "Jorgan planine" oni su se mazili i pipkali. Gastoz je nju držao za butinu, visoko, a Luna je mazila njegovo stopalo (a svi već znaju da joj je to fetiš).

POTPISALI UGOVORE ZA ZADRUGU 4! Četiri JAKA IMENA - proveli su GODINE pred kamerama, a od septembra ćete ih PONOVO GLEDATI

Kada ih je voditeljka otkrila, oni su vrisnuli, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

Tesko njoj....pa ona svakom tipu lize stopala i sisa nozne prste????? "Domacinsko devojce" !!! Pu smraduljo pogana...pa ko tebe sme da poljubi...????

Nevena

pre 3 godine

Ovo je snimak iz Grčke i pre Zadruge 1... Već je emitovano u okviru Amig show-a tokom leta pre same Zadruge...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija