• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

07:12

(VIDEO) NIKAD GORI SKANDAL! TI SI NAJGORA! IDI JE*I MATER SVIMA! Luna i Marko se posvađali i zbog NJEGA! On joj opsovao majku i OSTAVIO U HOTELU, ona LOMILA SVE PRED SOBOM!

Rijaliti

(VIDEO) NIKAD GORI SKANDAL! TI SI NAJGORA! IDI JE*I MATER SVIMA! Luna i Marko se posvađali i zbog NJEGA! On joj opsovao majku i OSTAVIO U HOTELU, ona LOMILA SVE PRED SOBOM!

Podeli vest

Luna i Marko nastavili su da se svađaju u hotelu, a tom prilikom osim što su spominjali Jelenu Pešić, Luninu majku Anabelu i sestre, spomenuli su i Manuela Stojanovića s kojim je Marko već duže vreme u veoma lošim odnosima. Ovom prilikom Miljković je poručio Luni da ga je drugi put izdala, nakon što mu je prećutala "druženje" sa Gastozom

- Hoćeš da ja budem kriv za naš raskid? - rekao je Marko.

SUOČAVANJE! Đole Đogani stao ispred Kije, priznao joj OVO, a onda se OBRUŠIO NA Anabelu - ONA SE ODREKLA LUNE PRED SVIMA!

HTEO JE ŠERPOM VODE DA UGREJE BAZEN! Marko ima novi BLAM - Društvene mreže se usijale! Luna će PROPASTI U ZEMLJU!

- Koji raskid? - upitala je Luna i počela da urla.

Sutrašnji! - rekao je Marko.

- Zašto hoćeš da raskineš sa mnom? Zašto? Ja te volim! Zašto me ne voliš? Oprosti mi što sam te lagala! Pogrešila sam! Zašto me ne voliš? Ja znam da me ne voliš. Pogrešno me voliš - rekla je Luna.

- Ti si najgora! Ne volim te i šta ćemo sad? Idi, divljaj! J*bi mater svima! Idi redom. Šta hoćeš? Ja te ne volim, šta? Ko te voli? J*bem ti budalu - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink printscreen

- Niko! Ja nemam nikoga! Šta sam ti ja koji k*rac? Ja tebi naručujem pesmu, a ti gledaš u kocku. Bitan ti je broj koji ćeš da dobiješ - nastavila je Luna.

- Ja tebi ništa ne pružam! To nije istina što ti lupetaš! J*bo te, šta će meni ova sr*nja? - rekao je Marko.

- Šta će tebi ova sr*nja? Ostavi me, idi sa Jelenom Pešić. Tvojom savršenom devojkom. Ja niti sam normalna, niti imam porodicu kako treba, niti bilo šta. Ona sve to ima. Što ne ideš s njom? Ona je tvoja devojka za budućnost, tvoja žena. Ćutiš dok me pljuje, sve radiš iz plana, čekaš da me ostaviš 7. jula! I onda napravi dete njoj! - nastavila je Luna.

- 14. jula! Luna, hoćeš li da se smiriš ili ćeš da nastaviš tako da lupetaraš? Ti si najlošija osoba na svetu, generalno. Čekaj, nisi mi prećutala još jednu stvar? Nisi? - rekao je Marko.

- Koju stvar? Sve sam ti rekla onaj dan kada sam ti šaputala, sve je tako bilo - rekla je Luna.

- Otkako si ušla! Pre neki dan si mi rekla nešto... Ja ti lepo kažem. Ne pričam ti za to, pričam ti za neke fotomontaže - nastavio je Marko.

- Za tebe? Rekla sam ti za tebe i Manuela - rekla je Luna.

- Prvi put si mi rekla pre dva, tri dana... - dodao je Marko.

- Odmah sam ti rekla! Odmah! Da je objavio prepiske gde ga je tvoj drugar tužio jer su to fotomontaže - nastavila je Luna.

- Ti si meni pre dva, tri dana rekla da je fotomontaža, a ja sam tri meseca razbijao glavu. Tek pre tri dana sam saznao da je fotomontaža! Druga izdaja! G*vno jedno! Radi šta hoćeš! J*bem li ti majku u pi*ku! - besan je bio Marko.

- Nemoj da ideš Marko, odmah sam ti rekla! - dozivala ga je Luna.

Marko je izašao iz hotela, a Luna je ostala u ovom delu Zadruge, počela da plače i urla. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

Samo zbog ove slike bi morala da se umesa policija. On nju fizicki maltretira a da ne pricamo o verbalnom maltretiranju.

Lola

pre 3 godine

Kakva policija sad, kakvo fizičko maltretiranje , kad nju njen dečko brani od fizičkog nasilja njene rođene majke ?????

Brut

pre 3 godine

Dajte nam još malo ove malograđanštine, za bolje nismo.

peki12087

pre 3 godine

Upropastise i unakazise je roditelji...rastrzana na tmhiljadu strana...plasim se za njeno mentalno zdravlje.Neka nadje svoj mir sto pre.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05