• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

20.05.2020

11:45

IZGUBIO NJENU PODRŠKU! Andreja je RAZOČARALO Anabelino ponašanje prema Luni - a OVAJ detalj je presudio DA JE OSTAVI DEFINITIVNO!

Rijaliti

IZGUBIO NJENU PODRŠKU! Andreja je RAZOČARALO Anabelino ponašanje prema Luni - a OVAJ detalj je presudio DA JE OSTAVI DEFINITIVNO!

Podeli vest

Preterala je?

Andrej Atijas, dok Anabela u "Zadruzi" sve češće pozdravlja svog bivšeg supruga i poručuje mu da ga voli i da jedva čeka da ga vidi, on je navodno napolju doneo odluku da stavi tačku na njihov odnos.

(VIDEO) NIKAD VEĆI HAOS LUNE I MARKA! Završili NA PODU dok je ona histerisala! Gagi terao zadrugare, kako ne bi gledali NERVNI SLOM njegove ćerke!

Naime, kako se saznaje od izvora bliskom Andreju, on je rešio da prekine svaki odnos sa Anabelom nakon njenog izlaska iz rijalitija jer ne može više da se nosi sa pritiskom javnosti, kao i sa njenim ponašanjem.

Foto: TV Pink printscreen

"Andrej je podržao Anabelu da uđe u rijaliti i dao joj vetar u leđa da se bori za sebe i svoje druge dve ćerke, Ninu i Blankicu. Međutim, način njene borbe nikako ne podržava! Budući da je njeno ponašanje postalo agresivno, depresivno i histerično, on je odlučio da više ne stoji iza nje", rekao je navodno izvor.

(VIDEO) SLEDI DISKVALIFIKACIJA? MARKO RAZLUPAO KAMERU I LUNI ZAPUŠIO USTA RUKOM! Miljković urlao na uplakanu devojku, ona mu poručila: KOCKA TI JE...

Anabela i Andrej su se nakon razvoda pomirili i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ispratio ju je u "Zadrugu" kao emotivni partner, ali je, nakon što se u nju navodno razočarao, odlučio da navodno nastavi bez nje.

Foto: Printscreen You Tube

"Stalno ga svi zovu i pričaju mu sve najgore o Anabeli. Ušla je kako bi pokazala da je divna majka, a pokazala je suprotno. Ćerku je psihički uništila, fizički stalno nasrće na nju, kao i na bivšeg supruga i Marka Miljkovića. Posebno mu je zasmetalo kada je započeta priča kako je Anabela tukla i njega", ispričao je izvor da je Atijas podlegao pritisku i odlučio da njihov odnos prekine čim ona izađe iz rijalitija.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija