• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

11:20

(VIDEO) IMAM DEBEO RAZLOG DA TE OSTAVIM! Evo šta se dešavalo nakon SVIH HAOSA Lune i Marka!

Rijaliti

(VIDEO) IMAM DEBEO RAZLOG DA TE OSTAVIM! Evo šta se dešavalo nakon SVIH HAOSA Lune i Marka!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković imali su nekoliko žestokih svađa tokom žurke. Sve je krenulo nakon što mu je Luna zamerila jer se kocka, umesto da uživa u pesmi koju mu je naručila. Zatim su se svađali u hotelu zbog Jelene Pešić i Anabele, a Marko je tada polomio kameru. Marko je poručio Luni i da ga je drugi put izdala kada su spomenuli Manuela Stojanovića

U nastavku noći Luna je takođe dramila po hotelu, a onda je otišla u kuću gde se svađala sa Markom i dalje. Onda se umešao i Gagi, posle čega ga je Luna opsovala, što joj je otac zamerio. Luna i Marko su posle svega otišli u sobu gde joj je Marko rekao da ima debeo razlog da je ostavi, ali da to neće učiniti.

(VIDEO) NIKAD VEĆI HAOS LUNE I MARKA! Završili NA PODU dok je ona histerisala! Gagi terao zadrugare, kako ne bi gledali NERVNI SLOM njegove ćerke!

PUŠI KU*AC! Luna ponovo PALA U OČIMA SVIH FANOVA - Gnusno UVREDILA ROĐENOG OCA (VIDEO)

- Ja imam razlog da te ostavim. Hoćeš da ja us*rem, pa da me ti ostaviš? Ja, da hoću da te ostavim, ja bih te ostavio. Imao sam najveći razlog da te ostavim na svetu i sada imam, ali neću da te ostavim! Ja kad hoću to da uradim, ja ću to da uradim... Sad, sutra, za pet minuta, deset minuta... Ja neću to da uradim. Tačka. Što se tripuješ opet? - rekao je Marko.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija