• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

15:26

BRAVO ZA UČESNIKE PAROVA! Saznali za 100 evra, pa ih ODBILI! Svi se SLOŽILI DA TREBA DA URADE OVO!

Rijaliti

BRAVO ZA UČESNIKE PAROVA! Saznali za 100 evra, pa ih ODBILI! Svi se SLOŽILI DA TREBA DA URADE OVO!

Podeli vest

Bez razmišljanja!

Učesnici popularnog rijalitija "Parovi" odrekli su se 100 evra pomoći koje daje Republika Srbija nakon vanrednog stanja izazvanog pandemijom koronavirsa. Stanovnici luksuzne vile u Zemunu odlučili su da novac koji dobiju daju nekome kome je on neophodan.

JEDAN PROCENAT JE KOŠTAO UČEŠĆA! Ona je SINOĆ NAPUSTILA PAROVE - Mnogima su TEKLE SUZE ZBOG TOGA!

Foto: Printscreen You Tube

- Takmičari "Parova", bez razmišljanja, jednoglasno su odlučili da svojih 100 evra koje dobiju od države doniraju onima kojima je to neophodno. Čim su dobili informaciju da će svaki punoletni građanin Srbije dobiti ovaj novčani iznos, zahtevali su od produkcije TV Hepi da se ta suma prosledi onome kome je potrebno - ističe izvor blizak produkciji za Alo.rs i dodaje:

SAMO SE SRUŠIO - POČEO DA KRVARI! Učesniku "Parova" ukazana PRVA POMOĆ! Neviđeni HAOS u rijalitiju!

Foto: Printscreen You Tube

- Još uvek se odlučuje kome će dobijeni novac biti prosleđen, ali nema sumnje da je ovo i više nego velikodušan gest rijaliti-učesnika - zaključuje naš sagovornik.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija