• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2020

13:22

JANJUŠ PROGOVORIO O RAZVODU! Zadrugar PONOVO Maji izjavio LJUBAV - a onda je spomenuo SUPRUGU ENU! (VIDEO)

Rijaliti

JANJUŠ PROGOVORIO O RAZVODU! Zadrugar PONOVO Maji izjavio LJUBAV - a onda je spomenuo SUPRUGU ENU! (VIDEO)

Podeli vest

Nastao haos!

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" pošteđeni nisu bili ni Marko Janjušević ni Maja Marinković. Naime, Maja je pre nekoliko dana priznala da je imala aferu sa Janjušem, a polako se iz dana u dan otkrivaju novi detalji ove veze. U Beloj kući sinoć je prikazan i snimak u kom ona priznaje aferu sa oženjenim Janjušem. U nastavku, kada su zadrugari komentarisali ovu temu, izbila je velika svađa za stolom, a Maja je rekla i kako joj je Janjuš samo deset minuta pre snimka ponovo izjavio ljubav.

Foto: TV Pink printscreen

ON MI JE MAKRO! ŠOK priznanje Dragane Mitar u PROGRAMU UŽIVO! Evo šta znači da je "KUPLJENA" od Fetića! (VIDEO)

 

- Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se mešaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Devojko, idi se blamiraj. Ja idem svojoj kući. Namerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svetu, a ti si pi*ka kojoj sam sve pružio. Da, sramota me je - bio je Janjušev komentar na snimak.

Foto: TV Pink printscreen

- Malopre si mi rekao: "Volim te najviše na svetu. Zapamti to, pi*ko (dva puta)". Od ljubavi do mržnje linija je tanka. I ti si meni ljubomorisao, gurao, štipao... Rekao mi je: "Volim te! Zapamti to pi*ko, pi*ko!", celu noć gledaš u mene! Ti si pričao da imaš loš brak. Tvoj brak nikada nisam spomenula! Lažeš i nemaš odgovor. Pre 10 minuta mi pričaš da me voliš! - rekla je Maja.

- Nikada se u životu neću razvesti. Ovo je toliko nisko i ružno! Moja žena mene neće ostaviti! - rekao je Janjuš.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17