• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

22.05.2020

12:53

MIKSI ĆE POLUDETI! IVAN REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM! Iz rijalitija ide pravo po sina, traži DNK TEST!

Rijaliti

MIKSI ĆE POLUDETI! IVAN REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM! Iz rijalitija ide pravo po sina, traži DNK TEST!

Podeli vest

Ivan Marinković setio se da ima sina sa Miljanom Kulić, a spreman je i da uradi DNK test kako bi dokazao očinstvo i tražio starateljstvo nad malim Željkom

Ivan već pet godina boravi u "Parovima", a ništa drugačiji život ne vodi ni Kulićeva. Međutim, česte svađe u njenom domu navele su Marinkovića da se zaputi u Niš po sina.

(VIDEO) ŠOK! LUNA ĐOGANI OTKRILA MARKU MILJKOVIĆU KOLIKI SU JOJ DUGOVI! Evo o kojoj CIFRI SE RADI - stiglo za NAPLATU!

ŠOK SAZNANJE! KUMA IVANA MARINKOVIĆA POTAJNO ZALJUBLJENA U NJEGA? Voditeljka sve videla - pa otkrila ovaj DETAJ!

- U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće - ispričao je za Star Ivanov dobar drug koji je sa njim u kontaktu i otkrio nam njegove namere.

Foto: printscreen happy tv

- Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta - završio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija