• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

19:15

STIŽE URAGAN U ZADRUGU! Stanari Bele kuće OVO NE OČEKUJU! Ovaj ulazak će promeniti TOK RIJALITIJA! (FOTO)

Rijaliti

STIŽE URAGAN U ZADRUGU! Stanari Bele kuće OVO NE OČEKUJU! Ovaj ulazak će promeniti TOK RIJALITIJA! (FOTO)

Podeli vest

Biće iznenađeni!

Ove večeri u "Zadruzi 3" slede velika iznenađenja! Pored regularnih pitanja novinara, u Belu kuću će se useliti novi zadrugar. Imajući u vide da je poslednje vanredno ubacivanje bilo 15. marta, zadrugari će se iznenaditi kada budu ugledali novog cimera na kapiji Zadruge. 

ANABELA JE ZA NJU ANĐEO! Minina majka je PRODAVALA za 5000 EVRA ZA NOĆ - Isplivala strašna istina o IVANI VRBAŠKI!

Foto: printscreen/tvpink

OPA BATO! Sara Reljić pozira sa Kendijem - ON SE JEDVA OBUZDAO, OTKOPČAN MU ŠLIC! Svi priželjkuju da BUDU ZAJEDNO! (FOTO)

Ovom odlukom Veliki šef će sigurno razdrmati Belu kuću kako samo on zna. Sigurno je da će ovo večerašnje ubacivanje poremetiti dosadašnji tok rijalitija.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 3 godine

Ide kraj rijalitija veliki sef hoce ove smorove unutra da proglasi finalistima pa ubacuje nekog nebitnog da bi imali koga da izbace. Najdosadniji i najodvratniji rijaliti ikada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija