• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.05.2020

17:56

ČOVEK GREŠI, PLAČI, NEĆU TI ZAMERITI! Đole Đogani napisao pismo Gagiju, spomenuo Lunu i Anabelu - ŠOK!

Rijaliti

ČOVEK GREŠI, PLAČI, NEĆU TI ZAMERITI! Đole Đogani napisao pismo Gagiju, spomenuo Lunu i Anabelu - ŠOK!

Podeli vest

Na današnji praznik je zaboravio na sve negativno što postoji među njima.

U "Zadruzi" danas pojedini zadrugari proslavljaju Bajram, a tim povodom u Belu kuću je stiglo bogato posluženje za njih. Povodom toga, Gagi Đogani je dobio čestitku i pismo od svog brata Đoleta Đoganija.

POPOVIĆ DONEO ODLUKU - ONA SE VRAĆA U TAKMIČENJE! Evo koju pevačicu ćemo gledati u TREĆEM KRUGU "Zvezda Granda" (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

- Dragi brate, pre svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN tebi i tvojim drugarima koji slave današnji dan. Znam da vama u ovom trenutku nedostaju vaši najmiliji. Zato okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite i provodite ove dane u Zadruzi. Pružite im ruku pomirenja i tražite oprost. Jer svaki čovek greši, a veliki je samo čovek koji nauči da prašta. Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u Zadruzi iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje umeju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zameriti. Ali budi oslonac tvojima, mislim na Lunu i Anabelu. Oni su tu za ceo život, ma šta radili. Tvoji su. Ne moraš ništa da im pričaš. Samo ćuti i budi tu za njih. Neka te psuju, pljuju i svašta pričaju. Ti samo ćuti, uzdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, već traže pomoć od tebe. Jer onaj ko najviše viče zapravo tako traži pomoć. Ljudi viču kada su srca daleko. A kada su srca blizu, onda šapuću. Znaš onu tatinu priču kada je ćerka izbacila svog oca kroz vrata, a on je ponovo ušao kroz prozor. Nije hteo da je ostavi samu. Voli ih na tvoj način kako samo ti umeš da voliš, ne obraćaj pažnju na značenje njihovih reči i dela jer definitivno će i one uvideti da si pobednik. Ne rijalitija, nego života! Za nas Đoganijeve ti si pobedio jer si uspeo da se izvučeš iz pakla i već četiri godine si čist kao planinski izvor, a šta ćeš veću pobedu od pobede najvećeg neprijatelja, čoveka koji stoji ispred ogledala. Sebe.

Tvoj brat Đole.

Foto: tv pink printscreen

DRAGANA MITAR IZGUBILA SINA! Zadrugarku skupo KOŠTALA VEZA i SE*S u rijalitiju! ŠOK!

(Adriano te puno, puno pozdravlja i mnogo mu nedostaješ! I Klara (Laura) te pozdravlja) - pisalo je u Đoletovoj čestitki.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17