• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

08:27

EGOISTA JE, IMA KOMPLEKS JER NEĆE DA PRIZNA DA JE PONIŽEN! Karić OCRNIO Miljkovića, pa priznao ovo - BIĆE HAOSA! (VIDEO)

Rijaliti

EGOISTA JE, IMA KOMPLEKS JER NEĆE DA PRIZNA DA JE PONIŽEN! Karić OCRNIO Miljkovića, pa priznao ovo - BIĆE HAOSA! (VIDEO)

Podeli vest

Nije štedeo reči za njega.

Milanom Milošević je tokom prethodne večeri imao za sagovornika Stefana Karića, koji je ovoga puta pričao o svojoj ljubavnoj vezi sa Ivanom Šopić.

BILO JE TESNO! Dragana i Nina PRSA U PRSA! Jedna od njih dve je IMALA VIŠE SREĆE! Toliko je PLAKALA da ide kući - TOTALNI OBRT na kraju! (VIDEO)

- Mislio sam da je taj raskid definitivan, da je tako najbolje za oboje. Mi nemamo velike svađe, ali se suzdržavamo mnogo, ona trpi, i ja trpim i moglo je da eksalira u veću svađu, da neko od nas ode kući. Stvarno se volimo, ima emocije, zaljubio sam se, ali na kraju sam morao da pređem preko svega i da dam šansu našoj vezi. Mnogo smo ne agresivni, nego smo oboje kompleksi, hoćemo oboje da se pitamo. Ona se istripuje da joj naređujem, da je testiram, to tako ispada, oboje smo temperamentni. Ja se osećam kao muško, prećuti mi neke stvari i ipak mi daje da budem muško. Vidi se da se zaljubila i da joj je stalo do mene. Videćemo kad izađemo kako će ići. Nisam ljubomoran na Mateju, on je super dečko, družimo se. Ona je za džabe pokrenula tu priču, rekla mi je da su bili bliski, da su crtali neke slike. Mateja je dečko šmekerica, i ja sam u njegovim godinama takav bio, vrckast. Uhvatio sam njen pogled, neki flert, voli da se oseća poželjnom. Ne ljubomoriše ona meni, svesna je svojih kvaliteta, zna da ja ne bih bio ni sa jednom devojkom ovde sem sa njom. Ona vidi ko mene gleda, to sam i ja primetio, ali neću reći - rekao je on.

Foto: TV Pink printscreen

KUPAO SAM KRVAVU ANABELU POSLE GAGIJEVIH BATINA! Mirko Gavrić progovorio o NASILJU u porodici Đogani!

Stefan je prokomentarisao i Marka Miljkovića, te je naveo da je Miljković egoista, ali i da nije iskren, te da se sa njim napolju nikada ne bi družio.

- Naravno da tu ima poniženja, možemo da ponizimo partnera. On je malo egoista, ima kompleks i neće da dozvoli da prizna da je ponižen jer je dovezao svoju devojku kod bivšeg dečka na šta god. Dosta stvari kroz smeh skriva i dobro mu ide. On je ozbiljan rijaliti igrač i zna posao. Ja ne bih voleo da budem takav, ja sam takav kakav jesam u neke teme se ne mešam, nisu mi interesantne, na silu su. Mislim da je Marko totalno drugačiji spolja, a ovde hoće da bude najgori, da ga svi napadaju. Ne bih se družio sa njim. Moji drugovi su drugačiji, iskreniji, imaju stav, karakter, nikad ne bi prešli preko onoga, zarad rijalitija, prvog mesta. Ja sam na Anabelinoj strani, za sve je u pravu žena. Nikad ne bih dozvolio da se neko tako ponaša prema mojoj majci niti se ja tako ponašam preko nečijoj majci - dodao je Karić.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žile

pre 3 godine

Karić mora da prizna da iza njega u dobroj meri stoji otac. Verovatno bi već odavno bio izbačen da mu se otac nije umešao u par navrata. Miljković ide sam, dolazi iz malog mesta (što mu se često nabija na nos), S obzirom na okolnosti ipak je Marko jači igrač.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija