• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.05.2020

18:26

POSLE SVAKE SVAĐE SA MARKOM, ZVALA JE GASTOZA! Otkriveni ŠOK detalji odnosa Lune i Marinkovića: "Sve je ISTINA, viđali su se, imali su svoje štekove..."

Rijaliti

POSLE SVAKE SVAĐE SA MARKOM, ZVALA JE GASTOZA! Otkriveni ŠOK detalji odnosa Lune i Marinkovića: "Sve je ISTINA, viđali su se, imali su svoje štekove..."

Podeli vest

Skandal!

Bivša učesnica "Parova" Jovana Novakov Šmizla odlučila je da progovori o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Šmizla ističe kako ne može da ostane imuna na negativne komentare Lune Đogani na račun Nenada Marinkovića Gastoza, koji je kao i Novakovljeva bio takmičar rijalitija "Parovi".

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

LUNA SE IZ RIJALITIJA OBRATILA ANASTASIJI! "Mogla sam da pričam SVAŠTA, da te VREĐAM..." Evo šta joj je PORUČILA! (VIDEO)

 

- Poznato je da smo Gastoz i ja smo kao brat i sestra. Nenad moju majku naziva svojom, živeli smo zajedno, mnogo ga volim. Jako me povređuje to što čujem i gledam koliko Luna pljuje Nenada i koliko devojka laže - ističe Šmizla i dodaje:

- K**va je kompliment za onakvu devojku. K**ve su za mene gospođetine, a ona je mali šljam veliko ništa. K**va je u duši i loš je čovek. Sa Lunom imam grozan odnos od samog početka, ona je devojka puna kompleksa, nesnađena, ne znam šta će ona u ovom svetu. To je devojka koja čim zine laže, ona može da laže narod, ali ne i mene ja znam celu istinu. Mora da laže zbog Marka, to razumem, ali ružno je kad gledaš kako se kune u porodicu i sestre, a laže - govori Šmizla i dodaje:

Foto: printscreen

DEVOJKA KOJA HOĆE DA RASTURI BRAK... Janjuš se PRAVDAO pred svima - Maja mu žestoko ODBRUSILA! Umešala se i ONA, neviđeni HAOS! (VIDEO)

 

- Sedela je mnogo puta u našem restoranu sa Nenadom, a sad ga pljuje. Gastoz i meni brani da pričam ali kad čujem šta sve Luna laže ne mogu da prećutim. Mene je iskreno sramota u njeno ime. Ja nisam svetica, ali ona je dno-dna, k**vetina, prostakuša. Najjadniji šljam, Istina je sve što se priča. Stalno je zvala Nenada, viđali su se imali su svoje štekove... Znate već na šta mislim - otkriva bivša takmičarka "Parova".

Novakovljeva kategorično tvrdi da je Đoganijeva bila intimna sa Marinkovićem svaki put kada bi imala kritičnu fazu sa Markom Miljkovićem.

- Naravno da su bili zajedno, posle svake svađe sa Markom stalno je zvala Gastoza. I to za slavu! Kao nije imala ništa samo se vratila kući, to može da priča drugima. U isto vreme smo bili u Svilajncu na slavi sve znam i sve sam videla. Bolje da ne pričam mnogo sve je već jasno. Sama se već dovoljno zakopala - rekla je Jovana, pa naglašava:

- Stalno je Nenada zivkala za one stvari, neveznao samo za Marka. Ko zna da li je samo Gastoz bio na spisku zvanica - zaključuje Jovana Novakov.

Najnovije vesti iz rijalitija čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija