• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

17:52

PA ZAR I ON?! Kristijan je pojavio u JUTARNJEM sa NEOČEKIVANOM PROMENOM NA SEBI! Hoće da bude u trendu!

Rijaliti

PA ZAR I ON?! Kristijan je pojavio u JUTARNJEM sa NEOČEKIVANOM PROMENOM NA SEBI! Hoće da bude u trendu!

Podeli vest

Svi su se iznenadili!

Nakon izlaska iz zatvora Kristijan Golubović  odlučio je da povede računa o fizičkom izgledu, a prva na redu bila je kosa.

POSLALA MU RASKREČENU VAG*NU! Kristijan šokirao priznanjem - MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! Tek punoletna - HTEO SAM DA JE PRIJAVIM!

Foto: Printscreen You Tube

Očigledno je da bivši robijaš i rijaliti učesnik i u ozbiljnim godinama prati trendove, pa se ne libi da isproba nove stvari kako bi izgledao bolje i imao više samopouzdanja. Kristijan ne voli sede na svojoj glavi, zbog čega je posetio frizera i rešio ih se. Iako je žestok momak, njemu očigledno nisu bitni samo mišići već i mladolikost i moderan izgled.

''VIŠE JE NE ZOVEM MAMA'' Luna se ODREKLA MAJKE zbog Marka - Rat između ANABELE I NJE TEK POČINJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

 

U to smo se uverili kada je gostovao juče na Hepi televiziji. Kristijan je sedeo u studiju, a ono što je bilo primetno jeste da izgleda svežije i dosta drugačije. Niko nije mogao da ne primeti njegovu gotovo zift crnu kosu.

''TRAŽILA SI MI DROGU, JE*ALA SI SE SA 20 MOMAKA, NI 15 GODINA NISI IMALA'' Razotkrivena TARA SIMOV - PADAJU MASKE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Srbija, je jedno.veliko rijaliti shouuuu..... Jedva cekam dan kade ke poceti da predaje on line na RTSu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija