• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

15:52

NEKA MI DAJU ZABRANU PRILASKA, NAPOLJU ĆEMO SE DRUŽITI! Pešićka isprozivala LUNU - muškarci NE VOLE TE ŠTO LOME I MOLE! Od produkcije tražila NEŠTO ZA MARKA (VIDEO)

Rijaliti

NEKA MI DAJU ZABRANU PRILASKA, NAPOLJU ĆEMO SE DRUŽITI! Pešićka isprozivala LUNU - muškarci NE VOLE TE ŠTO LOME I MOLE! Od produkcije tražila NEŠTO ZA MARKA (VIDEO)

Podeli vest

"Ja sam zaljubljena!

Jelena Pešić danas je išla u Rajski vrt i razgovarala sa Drvetom mudrosti kada je, između ostalog, govorila i o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Poznato je da je ona krivac za mnoge njihove raskide i da zbog toga mora da prekine svoje druženje sa Markom, ali nju to i ne potresa mnogo.

(VIDEO) BRUTALNO! UHVATIO JE ZA GLAVU - GURNUO IZ SVE SNAGE! Grcala u SUZAMA, pati! Nije joj DOBRO - skinuo bubicu i nastao HAOS

- Između Marka i Lune nije izbio raskid zbog mene, ali dok su se svađali, ona je govorila da Marko misli nešto o meni - rekla je Jelena i osvrnula se na sve muškarce u "Zadruzi" sa kojima je spajaju...

Foto: printscreen

- Da njihovi muškarci nisu sa mnom samo zato što ja nisam htela, a da su mnogi hteli da budu sa mnom, one su toga svesne - rekla je Jelena i dodala na to:

ORALNO GA ZADOVOLJILA, DOK SVI SPAVAJU! Smerna i fina, kad ga je DOHVATILA! Tresao se jorgan - GORE, DOLE! Nije je bilo briga za KAMERE (FOTO)

- One prosto ne podnose moje prisustvo, ja sam rekla da mi udare zabranu prilaska muškarcima. Da li sam se ja nekome udvrala, to što njima prija da se druže sa mnom, to nije moj problem. Niko ništa nije bacio, ni muvanje, ni flert. Svi će se oni napolju družiti sa mnom! One mole da im se vrate, lome stakla, mislite da muškarci to vole? Ne vole! Muškarci vole kada si malo nedostižna!  Mensura bih baš volela da smo napolju i Stefana, naravno. On srčano odreaguje, kad lupi, razvali vrata, ali ja to njemu opraštam, tek će on biti mušakrac na mestu - ispričala je Jeca. Ipak, to nije sve. Od produkcije je tražila još nešto...

Foto: printscreen/tvpink

- Ja sam zaljubljena, pusti mi pesmu "Živim da te volim". Ja sam zaljubljena, ali neću ništa, ja ću se skloniti sa strane. BIće mi teško, patiću sa strane, uz pesme, uz prijatelje, drugare. Što bi rekla: ,,Nisam ni metar od tebe..." Šta će tu biti, videćemo, nikad ne reci nikad i ne volim ono što je brzo, to je i kuso. Neću moći u septrembru da se vidimo, otvara se Sikter i ljubičanstvene su mi spremile haljinu - priznala je ona, a sve poslušajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17