• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

12:03

(VIDEO) UNIŠTILA JE NAŠU VEZU! Marko rekao da će Lunu TRPETI DO FINALA! Đoganijeva izgorela od besa, pa predložila da RASKINU!

Rijaliti

(VIDEO) UNIŠTILA JE NAŠU VEZU! Marko rekao da će Lunu TRPETI DO FINALA! Đoganijeva izgorela od besa, pa predložila da RASKINU!

Podeli vest

"Luna ti je pre nekoliko dana rekla da želi da se povuče i ode u šumu. Da li si svestan da ćeš ti tražiti tri šume kada vidiš šta te je sve slagala?" - dobio je novo pitanje Marko Miljković ove noći u emisiji "Pitanja gledalaca"

- Ne trebaju meni nikave šume, ja sa Lunom idem na jedno mirno mesto kada izađemo, da bi pomogao njoj i malo se sabrali. Meni ne treba... Što se mene tiče ja ne moram da idem na odmor. Ja sam sve sklopio u glavi. Što se laži tiče, za neke stvari mi je sve ispričala. U dosta stvari sam upućen, ako nešto saznam, ja sam rekao... Nemam problem. Jednostavno, uništila je našu vezu. Ako njoj nešto znači biću s njom do finala - rekao je Marko.

(VIDEO) MOJ OTAC UDARA MOJU MAJKU PESNICAMA U GLAVU! Luna pričala o traumama, pa spomenula sestru Ninu i Mirka Gavrića!

UŠAO NAJDUBLJE MOGUĆE U NJU! Mina vrištala, a Mensur... NE STAJE! Svađa trajala skoro 12 sati - Tebe kad čovek vidi, može samo da mu se D*GNE, ali na KRATKO (VIDEO)

- Šta sada pričaš? Postoje laži! Bila sam sa još šestoricom - besnela je bila Luna.

- Slušaj šta pričam. Ja nemam problem da preguram sve što će biti do finala. Luna, ja sam tebe uhvatio u laži, ja nisam mutav. Ako te uhvatim treći put, ti moraš da budeš svesna da od toga nema ništa - rekao je Marko.

 - Ti si sa mnom zbog finala? To si sada rekao! Izvoli, raskini sa mnom! - pričala je Luna.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Ovaj Marko ili ima nekakav ludi plan ili je stvarno budala. Sa Đoganijevim on teško da može da iziđe na kraj jer to je njihov normalan život. Takođe je vrlo simptomatično da ga pre svega napadaju Mirko i Đedović, dosta zanimljivo.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija