• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

29.05.2020

14:18

KIJA NIKAD GORE OPLELA PO SLOBI: On je PSIHO koji me UHODI! Od mog rođendana pokušava da NAPRAVI MARKETING, a ovo NEĆE DA MI VRATI!

Rijaliti

KIJA NIKAD GORE OPLELA PO SLOBI: On je PSIHO koji me UHODI! Od mog rođendana pokušava da NAPRAVI MARKETING, a ovo NEĆE DA MI VRATI!

Podeli vest

Kija Kockar smatra da je bivši muž Slobodan Radanović uhodi na društvenim mrežama! Podsetimo, pevač se u utorak uveče uključio na lajv kod zajedničkog prijatelja koji je snimao njenu rođendansku proslavu. Pobednica "Zadruge" kaže da joj nekadašnji suprug nije čestitao divan dan i da joj nije jasno zašto je prati i minira na mrežama

 - Videla sam fotografiju da je pratio lajv, ali mi nije čestitao rođendan. Nema šta on meni da čestita rođendan. On je psiho koji me uhodi na društvenim mrežama. Namerno ostavlja hejt komentare za mene, a svoje briše. Pokušava, evo, i od mog rođendana da napravi sebi marketing, i još neće da mi vrati moj prsten, koji sam ja platila. Evo javno, neka ga zadrži jer očigledno njemu lepše stoji. Završili smo svaku priču. Sledeći put može sam u novine zbog svojih blamantnih izjava i izbora - kaže Kija za Kurir.

Foto: Printscreen You Tube

(FOTO) GORI INTERNET! ZILHA FETIĆ SE JAVILA VLADIMIRU TOMOVIĆU! Nećete verovati ŠTA JE HTELA OD NJEGA!

(VIDEO) MISLIM DA SAM SE OBRUKALA! Uplakana Dragana Mitar jecajući priznala: Osećam se BEZVREDNO, hoću da EKSPLODIRAM!

S druge strane, Sloba tvrdi da je samo na trenutak ušao u lajv i da nije znao šta će da se emituje.

 - To je bio lajv našeg zajedničkog prijatelja. Ušao sam i izašao. Nisam mogao da znam šta je u lajvu dok ne uđem i pogledam. Nisam joj čestitao rođendan, to su izmišljotine i neka me se mane više -  poručio je ranije za Kurir Radanović, kojem je bivša žena blokirana na društvenim mrežama.

Inače, otkako je Radanović javno prevario Kiju s Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga", njih dvoje su se više puta javno svađali, a od kraja prošle godine nisu u kontaktu, nakon što se pisalo da mu je ona napravila scenu u stanu.

On veren s Jelenom Đuričanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija