• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.05.2020

15:40

ANDREJ ATIJAS UDARIO NA MARKA! Pale žestoke pretnje - KAD IZAĐE ČEKA GA OVO! Sa Lunom je samo zbog PARA - staje na put njihovoj VEZI!

Rijaliti

ANDREJ ATIJAS UDARIO NA MARKA! Pale žestoke pretnje - KAD IZAĐE ČEKA GA OVO! Sa Lunom je samo zbog PARA - staje na put njihovoj VEZI!

Podeli vest

Ne može da istrpi njegovo ponašanje!

Bivši suprug Anabele Atijas, Andrej podržava učešće svoje partnerke u "Zadruzi" za koje jedva čeka da se završi, kako bi se našao oči u oči sa njenim neprijateljima, te je istakao da jedva čeka da se vidi sa Markom Miljkovićem nakon svega lošeg učinjenog njegovoj bivšoj ženi.

NAJBRUTALNIJA SVAĐA LUNE I MARKA! Posle priznanja da GASTOZ NIJE JEDINI - prvi put progovorili o OVOME! ŠOOOK (VIDEO)

Andrej je istakao da jedva čeka da se suoči sa Markom Miljkovićem zbog celokupne situacije u Zadruzi i njegovih svađa sa Anabelom.

Foto: Printscreen You Tube

- Miljković će morati da me pogleda u oči. Ne može on jednoj ženi da se unosi u facu, ako je toliki šmeker neka krene na mene. Imaće najviše problema sa mnom kada izađe, pa će videti kako prolaze muškarci koji vrše nasilje nad ženama. Luna će videti da li će nakon rijalitija ostati sa njim, a ja ću je u tome sprečiti. Svi znamo da je on upravo sa njom zbog novca. Ostaviće je prvog dana nakon rijalitija, kada dovoljno profitira - prognozira Andrej.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Kome će ovaj da drži lekciju. Luna ga javno optužuje da je napadao, on sada priča o poštenju. Ne nasrće Marko na Anabelu već se ona svim silama trudi da ga navuče da je udari. Nije mi jasno šta je Marku trebalo da se kači sa ovima. Nešto stoji iza svega jer ga svi orkestrirano napadaju, realno pojedinačno niko nema šansi, dečko je ipak inteligentniji od svih njih zajedno. Plašim se da je u njega zaljubljeno više žena a nažalost i nekoliko muškaraca.

Lanka

pre 3 godine

Kojih para? Je li onih Miljkovićevih 50000evra koje im je pozajmio i koje mu još nisu vratili?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija