• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

29.05.2020

19:00

PSIHIČKI ZLOSTAVLJA DECU! Gagijeva sestra OGORČENA na Anabelu, neće više da ćuti, otkrila sve tajne njihovog PROPALOG BRAKA  - "ROĐENA JE HISTERIČNA"

Rijaliti

PSIHIČKI ZLOSTAVLJA DECU! Gagijeva sestra OGORČENA na Anabelu, neće više da ćuti, otkrila sve tajne njihovog PROPALOG BRAKA - "ROĐENA JE HISTERIČNA"

Podeli vest

Ona smatra da Atijasova želi da ponizi Gagija.

Mirko Gavrić je izneo šokantne detalje iz  rijalitiju „Zadruga” otkrio šokantne detalje iz braka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, te je ispričao u kakvom je stanju pevačica bila zbog batina koje je dobijala od densera. 

ISPLIVAO TAČAN CENOVNIK! Evo koliko Tijana Ajfon ZARADI ZA NOĆ, basnoslovna suma - NEKAD SE OTVORI ZA POPUST! Nosi i POMAGALA

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zbog svega ovoga, javnost i zadrugari su osudili Đoganija, ali ne i njegova sestra, Nađa Đogani, koja je bez srama stala na stranu brata.

- Gagi mi nije ništa pričao, ali je i sam sada rekao da ga je malo preterao. Jeste je udario, a da joj je pomerio implant, nije tačno. Zašto nije otišla odmah kod doktora ako joj je pomerio? Mislilm da je trebalo da ode da ga vrati na mesto taj implant, ako se tako desilo. Mislim da laže. Ako mu je prijateljica rekla da nikome ne govori šta se desilo, njegova dužnost je bila da ide i da ga prijavi - priča Nađa i dodaje:

- Naravno da se Gagi pokajao. On je pričao da je napravio grešku, da se pokajao, da je tražio oproštaj od Anabele. I posle toga on je 10 narednih godina živeo s njom. Zašto je živela s njim ako joj nije odgovarao? Nije tačno da je živela zato što je morala. Nju niko nije na silu terao da živi s njim - priča Nađa. 

Foto: printscreen

TIJANA AJFON JE JOŠ U PRITVORU, SITUACIJA DELIKATNA! Oglasila se BLISKA DRUGARICA - čula se sa NJIMA! Potresena, evo kada će se SVE ZNATI!

Gagijeva sestra smatra smatra da je Anabela sklona histeričnim napadima, a da Gagi to nije mogao da gleda. 

- Prva je kretala sa napadima, gađanjima, udarcima... On nije mogao da sedi i gleda. Narod vidi ko je Anabela i šta je ona, a kada je nemoćna, pada na pod. Anabela želi da narod mrzi Gagija, da ne bude samo ona Gordana, da ne bude zla majka, monstrum, već da sve prepiše Gagiju, ali to joj ne ide od ruke. Gagi nije nasrtao prvi, nije se pokazao kao nasilnik i on neće nasrnuti ni na koga ako ga ne dovedu do toga - ističe Nađa, dodajući da nikako ne opravdava nasilje.

- Nikako. Ona laže da je porodica Gagija podržala. Nikada nije nikom pričala o tome i ja za to nisam znala. Nije mi ni Gagi pričao. On se stidi toga što je uradio. Ne znam zašto je sada pokrenula ovu priču, a ne ranije - priča Nađa, i otkriva šta je Anabela radila u prošlosti.

- Zašto ne priča šta je radila posle Gagija? Svašta je radila, varala muža, tukla, tukla decu. Ona psihički zlostavlja decu. Nezadovoljna je svojim životom, pa se bacila malo na Gagija. Gagi je živeo kod mene, bio je bez para, ali nikada nije bio nezadovoljan. Ona ne može da digne od sramote glavu šta je radila sa svojim životom -  kaže Nađa, koja smatra da je Anabela kriva za Lunino sadašnje ponašanje.

- Blankica, dete od sedam godina, gleda njene histerije. Ako si pogrešila sa Lunom, hajde ispravi sa drugom decom. Ona je terala Ninu i Blankicu od kuće, a taj isti Gagi je čuvao dete koje ima s Andrejem. Dešavalo se da zove Gagija da odvede decu jer joj nije dobro, a on dovede i Blankicu kod mene. Ona se svađala sa mužem, pa tukla, pa joj nije bilo dobro. Ona je rođena histerična - kaže Nađa. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

VIŠE DEŠAVANJA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20