• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

29.05.2020

23:30

LJUBAV SE RASPLAMSALA! Jelena Golubović progovorila o vezi sa POLITIČAREM: "ŽELIM BRAK I DETE"! Rijaliti učesnica ubeđena da bi on bio ODLIČAN OTAC!

Rijaliti

LJUBAV SE RASPLAMSALA! Jelena Golubović progovorila o vezi sa POLITIČAREM: "ŽELIM BRAK I DETE"! Rijaliti učesnica ubeđena da bi on bio ODLIČAN OTAC!

Podeli vest

On ju je učinio srećnom.

Rijaliti igrač Jelena Golubović se pohvalila nedavno na društvenoj mreži Fejsbuk da je srećna u vezi sa političarem Sinišom Vučinićem. Ona je priznala da već priželjkuje sa dečkom zajednički dom, kao i da je napokon ispunjena i zadovoljna. 

Marijana Zonjić u VRELOJ AKCIJI SA DEVOJKOM - POLJUBAC, ŠOK! Ovaj prizor će vas ostaviti bez teksta, BAŠ SU PRISNE!

Kada si započela vezu sa Sinišom?

- Vezu smo započeli oko Božića, a znamo se dugo, još kad sam bila dete. Moj pokojni stric je bio novinar, tako da preko njega zna celu moju porodicu od mog najranijeg detinjstva. Onda sam ja otišla, dugo se nismo videli i kad smo se opet videli, bukvalno se ljubav rasplamsala - rekla je Jelena. 

Da li planirate brak, svadbu i eventualno proširenje porodice?

- Znaš kako kažu: "Čovek snuje, a Bog odlučuje!" Ja želim i smatram da bi on bio dobar otac. Joj, sad sam se tako zbunila, da ne znam ni šta da kažem - rekla je Jelena kroz smeh. 

MILJANA I ZOLA PONOVO ZAJEDNO?! Kulićeva ide kod njega u BOSNU, Marija u sve UPUĆENA: "PRIHVATILA GA JE OBERUČKE"

Foto: Printscreen You Tube

Da li ste razgovarali o nekim budućim koracima u zajedničkom životu?

- Pa naravno da jesmo. I on želi brak i dete. On je rođen u patrijarhalnoj porodici, tako je vaspitan, kao i ja i negde, to je normalan sled stvari kada se dvoje vole. On je u horoskopu rak isto kao i ja i mnogo smo emotivni, tako da te emocije ne možemo da sakrijemo. Pored toga delimo iste stavove, principe i vrednosti, tako da su se kod nas nekako kockice sklopile. Meni papir kao papir zaista ništa ne znači, bitno je da ljubav traje i da emocije postoje, a to je samo propratna stvar - kaže Golubovićeva. 

VIŠE IZ SVETA RIJALITIJA POGLEDAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija