• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2020

23:44

KUKU JANJUŠE, UHVAĆEN SI! Evo šta je MAJA REKLA NA POLIGRAFU, nije mu dobro! ZAHTEVAO OD PRODUKCIJE DA... Voditelj ga TRI PUTA PITAO "Da li je siguran?"

Rijaliti

KUKU JANJUŠE, UHVAĆEN SI! Evo šta je MAJA REKLA NA POLIGRAFU, nije mu dobro! ZAHTEVAO OD PRODUKCIJE DA... Voditelj ga TRI PUTA PITAO "Da li je siguran?"

Podeli vest

Uhvaćen u laži!

Zadrugari večeras prisustvuju poligrafskom ispitivanju Maje Marinković, koja je odlučila da otkrije sve o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon što je voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević uveo u program, bilo je vreme da se sazna odgovor na prvo pitanje.

ONA SE VRAĆA U ZADRUGU! Od večeras ništa neće biti isto, ova ukućanka će svima POMRSITI KONCE - SPREMA SE PAKAO! Svi čekaju da PROGOVORI...

Prvo pitanje glasilo je - Da li je tvoje ime Marija Marinković? Maja je odgovorila potvrdno, što je poligraf prepoznao kao istinu.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Drugo pitanje glasilo je - Da li ti je Janjuš rekao da će se razvesti? - Maja je potvrdila svoje navode, a poligraf je odgovor prepoznao kao istinu.

Ja sam pričala sa njim o tome, on je negirao, to je bilo kada smo sedeli ovde, kada smo bili potrčci, mislim da je to bio taj dan. On mi je rekao da će se razvesti, a kada budemo izašli da ću ja otići bivšem dečku i eto, ja sam iznela to, samo zato što je negirao da je izgovorio to, a rekao je - rekla je Maja.

Ne mogu da se setim da sam to rekao, ali eto, možda sam rekao. Ja nisam rekao na taj način, ali sam rekao. Kao što sam i na radiju rekao - dodao je Janjuš.

On je meni rekao da to nije bilo obećanje Maji da će da se razvede, nije se sprdao, rekao mi je, ali otprilike da nije znao šta će - rekla je Zorica Marković.

Nakon Majinog snimka, u Zadruzi se povela polemika ko je moralan, a ko ne. A Janjušu ni malo nije bilo prijatno pa je produkciju zamolio da i njega odvedu na poligraf. Voditelj ga je više puta pitao da li je siguran u to da želi da učestvuje u poligrafskom ispitivanju, a on je klimao glavom.

Na produkciji je da odluči da li će zadrugaru izaći u susret.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Više o RIJALITIJU ZADRUGA pogledajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija