• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.06.2020

12:43

OGLASILA SE JANJUŠEVA ŽENA NAKON POLIGRAFA! Ena pobesnela, pa poručila SAMO JEDNO!

Rijaliti

OGLASILA SE JANJUŠEVA ŽENA NAKON POLIGRAFA! Ena pobesnela, pa poručila SAMO JEDNO!

Podeli vest

Tokom prethodne noći u rijalitiju ''Zadruga'' organizovano je poligrafsko ispitivanje Maje Marinković, a mnoge tajne o njenom odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem isplivale su na videlo! Između ostalog, poligrafom je potrđeno da je Janjuš rekao Maji da će se razvesti od Ene, a ona se sada oglasila i kroz zube poručila samo jedno

Ena nije mogla da sakrije da je besna kao ris nakon sinoćnjeg poligrafa.

OTAC JE SE JAVNO ODREKAO - ZA MENE JE ZAUVEK MRTVA! Njen S*KS pred kamerama gledali su MILIONI - zbog toga je izgubila MUŽA, pa onda i TATU!

MAJKA MIRKA GAVRIĆ OTKRILA SVE O GAGIJEVOM NASILJU NAD ANABELOM: Da je to moja ĆERKA...ŠOK!

 - Nemojte da me zovete, rekla sam vam već. Nema potrebe da okrećete moj broj telefona! Nemam nikakav komentar - poručila je Ena Janjušević kroz zube, a nije mogla da sakrije koliko je besna zbog sinoćnjeg poligrafa.

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, Maja je sinoć priznala i da bi volela da se Janjuš razvede od Ene, kako bi ona bila sa njim, a otvoreno je priznala i da je zaljubljena u njega. Takođe, Marinkovićeva je otkrila i da će Janjuša primiti kod sebe u stan, ako ga žena izbaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

NEMAM KOMENTAR,SAMO CEKAM PARE I SVE CE BITI U REDU.DA SE PLASI SVOJE ZENE ON NEBI NI USAO U ZADRUGU A U OSTALOM ON JE TAKAV CEO SVOJ ZIVOT A PINK NETRAZI MORALNE CISTUNCE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59