• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

08:40

(VIDEO) VIŠE SE NE KRIJU! Maja i Janjuš jutro dočekali u kazinu, sve prštalo od emocija! PAO I POLJUBAC!

Rijaliti

(VIDEO) VIŠE SE NE KRIJU! Maja i Janjuš jutro dočekali u kazinu, sve prštalo od emocija! PAO I POLJUBAC!

Podeli vest

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su još jednu burnu noć u rijaliti programu "Zadruga". Nakon suza koje su bile u Rajskom vrtu, oni su otišli u kazino, gde su jutro dočekali za rulet stolom

Ona je poručila Janjušu da mu je donela sreću i da je zbog nje počeo da dobija, a tom prilikom oženjeni zadrugar i Maja Marinković su se držali za ruke. Osim toga Maja ga je mazila po nogama, dok ju je on sve vreme grlio oko vrata i milovao po kosi.

KIJA KOCKAR ZAPOČINJE NOVI BIZNIS! Dugo je razmišljala, pa PRELOMILA! Ogromnu sumu planira da uloži u OVO!

(VIDEO) GASTOZ U ZADRUZI! Luna i Marko naglo promenili RASPOLOŽENJE, pa URADILI OVO!

U nastavku provoda Maja je čak i zagrlila Janjuševu nogu dok je svirala pesma Darka Lazića "Majko". Marinkovićeva je poljubila čak i Janjuša, u obraz, a onda je pokušala i u usta. Međutim, u tome nije uspela, pošto se Janjušević izmakao. Tih situacija bilo je i u nastavku zore.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija