• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2020

23:00

LUNINA NAJVEĆA LJUBAV JE SLOBA! Miljković ne može da PODNESE OVO: "Ona bi se pomirila s njim!" Đoganijeva ZAJECALA! (VIDEO)

Rijaliti

LUNINA NAJVEĆA LJUBAV JE SLOBA! Miljković ne može da PODNESE OVO: "Ona bi se pomirila s njim!" Đoganijeva ZAJECALA! (VIDEO)

Podeli vest

Novi haos ljubavnog para.

Burno je noćas bilo između Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su raskinuli nakon žestoke svađe zbog Slobe Radanovića. Kako je to izgledalo videli su svi ukućani tokom emisije "Gledanje snimaka".

- Ako nekome rasturiš brak, ne možeš biti ponižen. Luna ne treba da ima taj stav, već treba da ustane i kaže: "Majo, ne treba ti ovo". Ako je nešto shvatila, to treba da kaže Maji. Ovo samo govori da Luna Đogani, ni posle tri godine ovde, nije pokajala (što je bila ljubavnica) - rekao je Marko.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Što si psovao Slobu? - pitao je voditelj Milan Milošević Marka.

- Zato što mi se može. Zbog nje sam ga psovao! Zbog nje! Ona se sinoć par puta javila, kao: "Ja hoću, ja hoću", pored svih svojih problema ona se dodatno javlja i kofu g*vana posipa po sebi! I jesam, mnogo sam bezobrazan, za njeno dobro. Da, bezobrazan sam i preterujem, za njeno dobro. Ako ona misli da tako treba, onda neka tako nastavi da upliće neke njene bivše. Primitivne glave će da pomisle da sam ljubomoran, ali nisam. Ja o svojim bivšim devojkama ne pričam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink printscreen

- Marku je povređen ego što ona priča o Slobi. I danas su zanimljiviji Sloba i Luna, nego bilo šta da se dešava. Ja znam kako to ide medijski. I dalje je to najbolja tema. Sloba da želi danas, ona bi se pomirila s njim - rekao je Đedović.

- Prošle sezone je bila Stanija, Maja, Dragana... Luna je tu zlatna koka zbog nečega, ponižavanja, non-stop sedim za stolom spuštene glave. Marku se sviđa Stanija, gleda u Majino d*pe... Gutam to, slušam stalno... Meni je preko glave tog ponižavanja, kao da sam neka mašina za korišćenje i sve imaju više prava da budu Markove. Juče si me Mima jako uvredila kada si rekla da sam ja njemu tu samo da p*šim k*rac! Tražim da budem voljena - rekla je Luna u suzama.

Foto: TV Pink printscreen

- Sinoć je bila sitaucija da je Marko ustao, pojavila se Jelena, sela pored Zorice, on je seo pored mene i samo se okrenuo i zagledao se u nju. Ja nisam podržala Maju - dodala je Luna.

DISKVALIFIKACIJA? Mina Vrbaški pokušala da POBEGNE IZ ZADRUGE! Dobila NERVNI SLOM, GRCALA U SUZAMA, popela se na KROV! POTPUNO ODLEPILA! (VIDEO)

- Da, video sam Jelenu, ali sam se nešto zamislio, gledao sam u neku tačku. U prozor. Zamislio sam se kao što sam se sada zamislio u onaj stub i šta je sada problem? Devojka me blamira. Još gori mogu da budem, time dobijam pobedu u rijalitiju! Šta mi se dobija, dobija mi se - rekao je Marko.

- Najveća pokazana javna emocija je bila prema Slobi. Marku smeta svaki pomen Slobodana Radanovića. Najveća ljubav Lune Đogani je Slobodan Radanović i to je jasno kao dan! - rekao je Mića.

To je vaše mišljenje! S*re mi se od vašeg izlaganja - rekla je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bilja

pre 3 godine

Marko je ljubomoran ko pseto...kad bi mogao da ga izbrise iz Luninog mozga gumicom....ne kapira da njega sada voli...a ne Slobu...nikako da ga svari.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija