• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2020

16:25

JEDNOM ZADRUGARU PRETI MOGUĆA DISKVALIFIKACIJA! Previše je UMISLIO,  pa je IZREKAO NEŠTO što može MNOGO DA GA KOŠTA! (VIDEO)

Rijaliti

JEDNOM ZADRUGARU PRETI MOGUĆA DISKVALIFIKACIJA! Previše je UMISLIO, pa je IZREKAO NEŠTO što može MNOGO DA GA KOŠTA! (VIDEO)

Podeli vest

Opametiće se!

Ana Korać je ove nedelje vođa, a na to mesto postavio ju je dečko David Dragojević koji je u nedelju veče napustio imanje u Šimanovcima. Veliki šef je ovog popodneva svojim stanarima poslao pismo koje je Ana pročitala, a zadrugari su saznali da je došlo vreme.

TIJANA AJFON JE BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Bili su zajedno pre Zadruge - Neće vam biti dobro kada saznate KO JE U PITANJU! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

- Dragi zadrugari, održavanje porodičnog sastanka u "Zadruzi" trebalo bi da pomogne rešavanju odnosa. Ogovaranja i tračarenja ima na pretek, ali se o tome ne govori javno, već po ćoškovima. Verujemo da danas imate posebno razloga za sastanak, zbog situacije koja se desila, kada je Bane optužio Ivanu da je unela pismo u "Zadrugu", a kasnije to pismo nije želeo da preda i rekao da ga je zapalio. Trebalo bi da imate svest da svaka reč ima težinu! - pročitala je Ana pismo.

''NAŠLA SAM GA IZBODENOG..'' Tara Simov podelila STRAŠAN TRENUTAK iz detinjstva - Zadrugari OSTALI BEZ KOMENTARA! (VIDEO)

Kasnije su učesnici ostali šokirani izmišljotinom Baneta Čolaka za tako važnu stvar, trenutno vlada haos u beloj kući, a da li će uslediti nečija diskvalifikacija ostaje nam da vidimo.

Pogledajte video:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija