• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2020

17:57

SKINULA MU MASKU PRED FINALE! Ermina OPLELA po zadrugaru: "MALOLETNA ROĐAKA MU JE SLALA SNIMKE, ONA JE PODVODLJIVA!'' ŠOOK!

Rijaliti

SKINULA MU MASKU PRED FINALE! Ermina OPLELA po zadrugaru: "MALOLETNA ROĐAKA MU JE SLALA SNIMKE, ONA JE PODVODLJIVA!'' ŠOOK!

Podeli vest

Propao je u zemlju!

Lepi Mića održao je predavanje Banetu Čolaku ovog popodneva tokom porodičnog sastanka. Mića je ovom zadrugaru poručio da je veliki lažov, ali da sada po prvi put Banetove laži nekoga ugrožavaju. Ermina Pašović  je počela da priča celu hronologiju svog odnosa sa Banetom Čolakom, ali i iznela šok detalje.

KRIMINALNA PROŠLOST MARKA MILJKOVIĆA! Zadrugar hteo da se NAGODI za najveću USLOVNU KAZNU - NAPAO POLICAJCA? (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

JEDNOM ZADRUGARU PRETI MOGUĆA DISKVALIFIKACIJA! Previše je UMISLIO, pa je IZREKAO NEŠTO što može MNOGO DA GA KOŠTA! (VIDEO)

- Ja sam Baneta upoznala, mislim da je bio 3. avgust, u lokalu mog rođaka. Bane je godinu dana pre toga bio tamo i upoznao je moju rođaku. Ta jedna devojka, rođaka moja, ona je bila maloletna. Bane se dopisivao s njom, ona je lako podvoljdiva i slala mu je neke snimke. Ona se bila zaljubila u njega, ja sam njega zamolila da je blokira i on je to uradio. Usred noći je on meni pisao, ja znam da je preko nje došao do mog broja. I on je tu bio uporan. Saznao je moju adresu od kuće, slao mi je cveće... Nema šta čovek nije uradio, da bi došao do mene. Ja sam pratila "Zadrugu 2" i znam za to sa Zerinom. Amar je izbacio prepiske, izvini Amare što te spominjem, ali moram. Bane je non-stop spominjao u drugoj sezoni Amara. On mi je rekao da zna Baneta kao divnog dečka i da ne zna šta mu se dešava - govorila je Ermina pa dodala:

Foto: printscreen/tvpink

- Mi do tada nismo ništa imali, došlo smo u to mesto, imala sam svoju rođaku koja je bila nevina... Malo smo popili, tu smo bili, posle toga smo uzeli hotel gde sam ja zaspala, on je mene u noći snimao kako ja ležim u krevetu. Ja to nisam znala, spavala sam - otkrila je ona.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme
Društvo

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme

Letnja sezona u avio-industriji je u punom jeku, a prilike u avijaciji ponovo su veoma izazovne. Velike evropske avio-kompanije već su podigle crvenu zastavicu i otvoreno upozoravaju na probleme sa kojima se suočavaju usled loših vremenskih prilika, brojnih infrastrukturnih radova i nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromima, ali i nepovoljnog stanja u evropskoj kontroli letenja.

04.07.2024

23:07

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija