• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

10:44

(VIDEO) ŠOK NA KAPIJI! Mina doživela NERVNI SLOM, kukala na sav glas, na može više da izdrži, TRAŽI LEKOVE!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK NA KAPIJI! Mina doživela NERVNI SLOM, kukala na sav glas, na može više da izdrži, TRAŽI LEKOVE!

Podeli vest

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić posvađali su se u toku noći, a razmirice nisu uspeli da reše do zore. Mensur je legao u svoj krevet u nameri da spava, a nakon što mu je nešto šaputala na uvo, Mina je otišla u dnevnu sobu i legla na ugaonu garnituru

- Glava me boli... Zbog čega? Zbog polivenog šortsa je sve nastalo... Nastalo je u stvari kad sam ga zagrlila kad je spavao - pričala je Mina u dnevnoj sobi sama sa sobom.

(VIDEO) MARŠ KUĆI! Luna dovela Marka do tačke ključanja, oterao je od sebe kao poslednje smeće!

(VIDEO) DRAGANA MITAR BEŽI IZ ZADRUGE! Popela se na KROV, pa se tresla od SUZA! Nije mogla da podnese RASKID sa Edisom!

Nakon što je malo popričala sa sobom na ugaonoj, Vrbaški je prošetala do kapije tvrdeći da ne može da zaspi... A onda je ipak shvatila da je bolje da legne jer ima sve manje i manje vremena do buđenja zadrugara. Ona se pridružila Mensuru u krevetu.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija