• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

08:45

(VIDEO) TENZIJA DOSEGLA VRHUNAC U BELOJ KUĆI! Gagi za dlaku izbegao DUEL, a Orozoviću u izolaciji se pridružuje ONA!

Rijaliti

(VIDEO) TENZIJA DOSEGLA VRHUNAC U BELOJ KUĆI! Gagi za dlaku izbegao DUEL, a Orozoviću u izolaciji se pridružuje ONA!

Podeli vest

Nakon što su zadrugari izabrali prvom nominovanog i odlučili da to bude Nikola Orozović, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je ko će pored njega ići u duel

Orozović i Branislav Radonić Brendon dobili su reč, kako bi izneli mišljenja o svemu što su čuli. Nikola nije hteo mnogo da komentariše.

VELIKI ŠEF POSLAO PISMO - ZADRUGARI POSKAKALI! Evo šta odmah moraju da URADE! "Jedan po jedan odlazi, a onda..." ŠOK! OVO niko nije očekivao! (VIDEO)

(VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Janjuš mislio da ga ne snimaju KAMERE, pa otkrio Edisu: Napolju sam imao...

- Meni je drago da sam bio potrčko ove nedelje. Dobro ste zapazili, ja nisam verovao da ću pronaći lika koji će naći moju žicu i uspeti da me iznervira. On je meni najdraži, nemam nikakvu mržnju, a opet me nervira. On se pretvori u dečaka, koji patetiše, pa u terelatbisa, zato ga ja i pratim. Kada sedim i ništa ne radim, on me prati perferni vidom i tačno zna gde sam i šta radim. On mi prebacuje, da to niko ne vidi. On neće da se ponaša kao svaki normalan ili drugačiji građanin ove zemlje, pošto je rekao da ima nešto da ispriča, on je pominjao traume, možda je zbog toga odlučio da se tako ponaša u rijalitiju. Ja jedva čekam da se spasem od njega, ali drago mi je da smo zanimljivi gledaocima. Pozdrav za sve naše fanove i veliki pozdrav za moje roditelje i sestru. Pošto sam ja otkazao taj rođendan, ako roditeljima nije sada kasno, neka organizuju i fanovima da kažem da napišu razglednice, voleo bih da proslavim sa ovim ljudima 34 rođendan - ispričao je Brendon. 

U konkurenciji za drugog nominovanog bili su Ivana Šopić, Jovana Tomić Matora, Gagi Đogani, Filip Đukić. Nakon tenzija koja je dostigla vrhunac, voditelj Ognjen saopštio je zadrugarima da je drugi nominovani Matora. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija